Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Commander
    Medlem siden
    Jul 2003
    Sted
    Moss
    Svar
    382

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Heisann
    Er det noen av dere som har kjennskap til videokurs.no ?

    Lurer på om det er noen som er registrert her som driver det?

    Cheers!
    -Kjetilr
    ill pipe for beer!

  2. #2
    Rear Admiral (Ambassador)
    Medlem siden
    Apr 2004
    Sted
    Fredrikstad
    Svar
    2,425

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Lurer også på hvem dette er... Har nemlig fått mail av de, og jeg har ikke registrert meg hos de eller noe... Så de må ja fått adressen min fra et eller annet sted som har med film/video-produksjon å gjøre!
    color=red]REC[/color] MEDIA
    http://www.recmedia.no/

    [/url]

  3. #3
    Commodore
    Medlem siden
    Sep 2004
    Sted
    Tharsis, Mars
    Svar
    2,656

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Ja, fikk også mailen. Jeg registrerte ikke her med den mailadressen som jeg fikk.

  4. #4
    Commander
    Medlem siden
    Apr 2004
    Sted
    Trondheim
    Svar
    322

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    fikk mail jeg og
    Another Generation ®
    Entertainment Project

    www.agep.biz

  5. #5
    Commodore
    Medlem siden
    Sep 2004
    Sted
    Tharsis, Mars
    Svar
    2,656

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Fikk mail fra videoutstyr.no da jeg klagde:
    Sitat Opprinnelig postet av videoutstyr.no
    Under en spørreundersøkelse våren 2005 registrerte Du epostadressen samt at Du ønsket å motta nyhetsbrev fra oss. Spørreundersøkelsen dreide seg om norske forbrukeres kunnskaper rundt videokamera og hobbyfilming. Det ble bl.a. trukket ut et Canon stillbildekamera til respondentene.

    Ditt ønske om å ikke stå på listen blir etterfulgt.

    mvh

    videokurs.no

  6. #6
    Rear Admiral (Ambassador)
    Medlem siden
    Apr 2004
    Sted
    Fredrikstad
    Svar
    2,425

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Den mailen fikk jeg også og jeg godtok IKKE å stå på noe nyhetsbrev...
    color=red]REC[/color] MEDIA
    http://www.recmedia.no/

    [/url]

  7. #7
    Commodore dahlskebank sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Sted
    Thailand
    Svar
    1,787

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Sitat Opprinnelig postet av per@fotballmagasinet.no
    Hallo

    Jeg blir like overrasket hver gang slike ting skjer.
    Hvor har dere fått tak i adressen min, slik at dere kan sende meg reklame?

    Siden dere er så opptatt av reklame, så kan jeg kanskje få reklamere for
    min arbeidsplass.

    www.Fotballmagasinet.no

    Og når det er gjort, så regner jeg med at dere stryker meg fra fremtidig
    spam.

    Ha en fortsatt god dag.


    Fotballmagasinet.no
    Per Steinar Markussen
    mob: 40 04 04 04

    T-skjorter, med akkurat det du vil på
    HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHeeeeeh
    HAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAAHAHAAHAHAAHeeeeeeh
    HAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAH AHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAH
    HAAHAAHAAHAA

    *kremt*
    Det var usaklig morsomt. Noen andre som har fått den?

  8. #8
    Rear Admiral (Ambassador)
    Medlem siden
    Apr 2004
    Sted
    Fredrikstad
    Svar
    2,425

    Standard Noen som vet noe om videokurs.no

    Fikk den jeg også!
    color=red]REC[/color] MEDIA
    http://www.recmedia.no/

    [/url]

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •