de bør slettes med en gang!
Hva er det med noen av disse nye brukerne.
Bare se på de siste som har meldt seg inn i forumet. Mesteparten av de er jo bare faenskap. Linker til porrsider og mye annet dritt.Joined: Jul 17, 2005
Total posts: 0
[0.00% of total / 0.00 posts per day]
Find all posts by lirkin
Location: USA
Website: http://short.hentaipicsbondage.com/fat/
Occupation:
Interests:
Bare se på alle de som har USA som Location!!
But if I knew she was going to lay a runt on me I'd have never spurted inside her. But that's how it goes. I let the jissom flow. And today my daughter exists"
de bør slettes med en gang!
i]Endemi[/url]
24-7 Produksjoner[/url]
IP bannes
url=http://www.odegaardstudio.com]Jeg liker kjeks-ungen, hva gjør han idag?[/url]
"Like eight bitches on a bitch-boat."
-Garry Newman.
Jeg la til litt i emnetittelen for å kanskje få litt fart på sakene her. Dette anser jeg som relativt alvorlig.
Det som kan gjøres for å forhindre slike brukere er å skru på Verify-funksjon.
Remi: IP-ban fungerer ikke
slett de med en gang lager jo bare faenskap
dette er jo fa""n ingen j"vla porno forum er det vell!!!!
VR-V1E HDV
HDVlight
Røde NTG2 (Boom og Dead cat)
Tenker meg det er en Bot som har lagt den til. Sliter med slik dritt på gjesteboken min jeg (plutselig dukker det opp 200 innslag med diverse ymse linker). Det gjøres nok fordi den aktuelle siden skal få flere treff på søkemotorer
Takk for tipset !
Ser ut til at dette er ett problem som er ganske nytt.
Skal undersøke nærmere.
Men send gjerne disse advarslene i PM til meg.
Tråden stenges.
Administrator
Norsk Amatørfilmforum
Bokmerker