Tror de var for billige ja...
Ikke kjøp noe derfra, det er bare noe lureri!
Jeg har sett litt rundt på forskjellige kameraer, og f.eks. XL2 fant jeg ikke billigere enn rundt 40 tusen(ny)..
Og DVX1 heller ikke så "billig"..
Men fant jeg disse:
http://www.globalmediapro.com/do/product/1000/ DVX
http://www.globalmediapro.com/do/product/1034/ XL2
Ettersom det jeg har lest, er disse nye..
Og jeg synest de var skummelt billige..
Er det for godt til å vere sant ?
Eller har jeg funnet noe bra?
Tror de var for billige ja...
Ikke kjøp noe derfra, det er bare noe lureri!
ww.ustedalen.com
det var det jeg trodde... :x
jeg vurdert på og kjøpe den DVX panasonic kamera men fant ut at det var bare lureri
VR-V1E HDV
HDVlight
Røde NTG2 (Boom og Dead cat)
For en stund siden fant jeg Sony HVR-Z1 til 20 tusen. Det ante meg at noe var råttent i Danmark, og søkte på nett om firmaet. Etterhvert fant jeg uendelig mange firmaer som solgte Z1 til alt mellom 20-50 tusen, og alle drev med [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Bait_and_switch]Bait and Switch[/ame]. Etter mye stress fant jeg 3 nettsteder som solgt Z1 rimelig billig, og ikke noe tull.
www.promax.com
www.globalmediapro.com
www.expandore.com
Fant ingenting som skulle tilsi at de lurte folk. Hadde jeg hatt penger, og en fiffi måte å unngå norsk moms på, så ville jeg bestilt fra en av dem. Jeg kan jo ta feil, men lite info på nett som tilsier at globalmediapro ikke er en seriøs aktør.
Er det for godt til å være sant, er det som oftest akkurat det....Opprinnelig postet av vokteren
f you can't duck it, f**k it.
If you can't f**k it, duck it!
Panasonic kjører for tiden en kampanjerabatt på sine dvx100, som innebærer en at om du kjøper den får du: Magic Bullet Suite, 10MQ tapes, $500 i avslag og et 5400MaH batteri. Kjøper du fra expandore eller andre uatoriserte forhandlere av dvx100 får du det som kalles et "black market" kamera, det vil si at inget av dette følger med.
size=9]Panasonic AG-DVX100E - RØDE NTG-1
Sony Vegas 6.0 - DVD-Architect 3.0
Indiesnap Matte Box
Pass dykk for ord delings feil![/size]
Den virket IKKE seriøs. Den sporet jo opp med en gang at det var fra Norge jeg kom - 19000 NOK.
Pluss legg merke til: "Globalmediapro is not an authorised dealer of JVC, Panasonic, Sony. !!!!!
I dream for a living"
-Steven Spielberg
Bokmerker