Ønsker tilbakemelding på film

En tråd i 'Tilbakemeldinger på filmene dine' startet av SindreSmith, 4 Mar 2011.

 1. SindreSmith

  SindreSmith Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  #1
 2. Kenny Wang

  Kenny Wang Lt. Commander

  Innlegg:
  2.215
  Liker mottatt:
  4
  Poeng:
  125
  Sv: Ønsker tilbakemelding på film

  Jeg likte oppbyggingen og spenningen helt i starten der. Og kameraføringen. Skuespillet var grusomt - her er det stort forbedringspotensiale. Fargekorrigeringen passa forsåvidt selv om det var i sterkeste laget, men i en så kort film, så er det godkjent.

  Ideen bak er egentlig ganske kul, men noen burde gått igjennom manus en gang til. Jeg får en følelse av at dette er laget uten manus - på improvisasjon. Ved å lage en litt interessant historie kunne dere fått fram med et lite klipp at alle i gangen på skolen går rundt som Facebook-zombier og at de må gjemme seg for disse når de er på dass. Og hinte til at han som går på dass har veldig lyst til å sjekke Facebooken og da kommer tilbake som zombie.
   
  #2
 3. SindreSmith

  SindreSmith Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Ønsker tilbakemelding på film

  Vi brukte ikke manus når vi lagde denne filmen, vi skulle egentlig lage en dokumentar, men så gikk dette skeis. Så begynte vi på plan B, men vi fikk ikke tid til å skrive manus så da måtte vi improvisere.

  Takk for tilbakemeldingen.
   
  #3
 4. dahlskebank

  dahlskebank Lt. Commander

  Innlegg:
  1.823
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Ønsker tilbakemelding på film

  Kult konsept. Bør videreutvikles. Ha da gjerne med at folk bruker BlackBerry og iPhone for å sjekke facebook. Aldri sett makan til facebookzombier enn de som får kontinuerlig oppdatering fra facebook på telefonen sin. Men det må ikke være aggressive og farlige zombier, det må være hjernedøde zombier som ikke gjør noe annet. Og ikke ha med plastpistoler på tenåringer. It looks silly unless you're a nigger.
   
  #4

Del denne siden