Bachelor eller NKFS ?

En tråd i 'Generelt' startet av kaz, 7 Jun 2012.

 1. kaz

  kaz Lieutenant

  Innlegg:
  57
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Hallo folkens! Har et studiespørsmål jeg ikke klarer å finne svar på via søkemotoren her på forumet, så tenkte jeg kunne spørre.

  Etter å studert på European Film College og fått lysten til å lage film i Norge, er selvfølgelig HiL det store målet. Veien dit er dog lang, og jeg føler meg verken moden eller talentfull nok til å satse på det enda. Derfor har jeg lyst til å bygge opp det jeg kan for å gjøre best mulig inntrykk.

  Da jeg ikke rakk fristen for NKFS i år ble det til at jeg havner på NTNU i Trondheim til høsten. Her står jeg mellom årsstudium i kunsthistorie og bachelor i filmproduksjon. Det jeg har hørt om NTNU har ikke vært bedre enn OK, så jeg forventer jo ikke all verden i forhold til gode lærere og bra undervisning. Jeg håper på mye frihet i oppgavene og at jeg får muligheten til å lage mye. Så er det jo en bachelor.

  Alternativet er årsstudium i kunsthistorie og deretter søke NKFS. Har hørt mye bra om NKFS og jeg har ikke noen tvil om at jeg kommer til å lære mye. Men det er jo ingen "tittel" å opphente sånn sett, og tilsammen bruker jeg jo tilsvarende mye tid som om jeg skulle tatt en bachelor.

  Hva mener dere? Har en bachelor mye å si? Jeg er jo knappe 23 når jeg er ferdig med det, så kan jo selvfølgelig søke NKFS etterpå. Eller kaster jeg bort tiden og inspirasjonen min på NTNU? Help plz.
   
  #1
 2. Boblesaft

  Boblesaft Lt. Commander

  Innlegg:
  177
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Bachelor eller NKFS ?

  Hva med å ringe nkfs? Jeg kom inn men avslo, så kanskje de har ledige plasser. Dog er dette i Oslo.
   
  #2
 3. kgheim

  kgheim Lt. Commander

  Innlegg:
  136
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Bachelor eller NKFS ?

  Du kan høre med NISS i Oslo.. fristen har gått ut, men de pleier å ha et 2. opptak.. Ring de...
   
  #3

Del denne siden