Canon 5D - spørsmål!

En tråd i 'Video DSLR forum (digital single-lens reflex camer' startet av archimedes, 14 Jun 2010.

 1. Aamli

  Aamli Lieutenant

  Innlegg:
  69
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  jeg har hørt rykter om spielberg og 5d. Men har også sett den aprilspøken før. Så hvor mye han faktisk har arbeidet med DSLRs vet jeg ikke!

  Lurte bare på hvordan man best Pl mounter en 5dmk2, det funker jo veldig bra med 7d og GH1 sensorene.. Jaja ble litt OT, men gøy med litt dslr video prat :)
   
  #21
 2. jall

  jall Lt. Commander

  Innlegg:
  79
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Her sier de litt om fargekorrigering(i tillegg til alt annet de har testet), og jeg vil vel ikke si at de direkte slakter den for dslr: http://www.zacuto.com/shootout
   
  #22
 3. andreassch

  andreassch Cadet 1

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Når det kommer til å bruke PL-mount optikk på et 5D Mark II, 7D og 1D Mark IV så involverer det at man fjerner speilet, noe som resulterer i at man ikke kan se gjennom viewfinderen og bare kan bruke liveview til å fokusere med (siden det ikke er noe som kan kalles autofokus når man bruker denne metoden (vanligvis er det heller ikke noe som kan kalles det innen bransjen hvor man bruker PL optikk heller)). Grunnen til at speilet må fjernes er at hvis man ikke bruker liveview så kommer speilet til å kollidere i bakennen av linsen på grunn av dens posisjon for backfocus og mounting, som ville foregå hvor speilet har sin plassering. Anbefaler http://www.denz-deniz.com/ Jeg vet desverre ikke noe om vignettingen på 5D. (Hadde skrevet litt mer om filformatet, men det ble slettet. komemr til å poste det snart.)
   
  #23
 4. Andrès

  Andrès Lieutenant

  Innlegg:
  63
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Hvis folk er interessert i PL mount på dslr kameraer så tror jeg Hot Rod cameras skal være bra.
  http://www.hotrodcameras.com/products/lens-mount-kits/pl-mount-and-mods/

  Nå er jeg ikke helt sikker på hvordan dette fungerer, men mener jeg leste at 7D skulle være den optimale for en slik PL mount siden 7D sin sensor skulle ligne mest på en 35mm filmkamera sin sensor. Så vidt jeg vet så er 5D sin sensor en 35mm stillkamera størrelse som er større enn 35mm filmkamera. Stemmer dette?
   
  #24

Del denne siden