canon Xl-2 med lyskit, glidecam, boom, mic, wireless ++

En tråd i 'Selges/kjøpes' startet av zirk, 25 Mai 2014.

 1. zirk

  zirk Cadet 1

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  0
  Bilder ligger på finn Samlet selges for 30.000, eller så kan du tinge enkeltobjekter om ingen kjøper hele pakken.

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=48670898&editAd=true

  Ellers er annonseteksten:

  Jeg selger eldre, men profesjonelt utstyr, perfekt til deg/dere som vil lage film. Innkjøpspris på dette har vært godt over 120.000 kroner.

  Jeg selger helst samlet, og da til røverpris 30.000,- Hvis du er interessert i bare deler, så si gjerne fra så selger jeg enkeltvis om ingen slår til på røverkjøpet. Pris enkeltvis står i parantes.

  Utstyret står i Ålesund, kan sendes til Oslo førstkommende Søndag uten fraktpris, ellers finner vi vel en løsning om du kjøper alt og bor et sted mellom oslo og trondheim. ekkersendes det som sendes kan pr post.

  Til salgs:

  JVC HR dvs2. Dette var en proffmaskin for digitalisering av VHS kasetter, dubbing til DV eller tapedec DV. Den fungerer ikke på HD/HDV men er overlegen på f.eks dumpe VHS opptak til digital fil med automatisk korrigering. (2000,-)

  XL-2 Videokamera. Med lader, ekstra batteri og fjernkontroll (5000,-) Dette er ikke HD kamera, men er stappet med manuell innstillinger, og mye bedre til å lege film enn et ordinært hdv handycam.

  Linse 3x (vidvinkel) til canon XL2 (eller andre kompatible systemhus) (4000,-)

  Manfrotto video dolly (600)

  Regntrekk til XL2 (500,-)

  Quicklock tripod adaptor XL2 (650,-)

  Pelican hardshell bag til stort kamera (600,-)

  vl-3 canon videolys (250,-)

  Bogen tripod med 516 hode -kongen i klassen (2800,-) Tripoden er litt tung, men her er det 516 du betaler for.

  Glidecam 4000 pro med ekstra håndstøtte (4000,-). XL-2 er nok hakket for tung å filme over tid. Mangler låseskrue på plate til kamera, men det er helt standard gjenger. Ved salg skal jeg ta en ekstra titt og se om jeg finner dem liggende.

  Azden shotgun mic. Grei, men ikke best i klassen. (600,-)

  Variezoom stealth controll: denne er helt super på tripod sammen med canon (eller andre kamera som kan styres remote). Fest den på håndtaket til tripdodhodet, og bruk den til å starte/stoppe opptak samt zoome uten å måtte fikle på kamera. (900,-)

  reflector 5-in 1. For den viderekommende videograf (600,-)

  Lowel DV creator 55 lyskit. Består av rifa softlight, tota light, pro light og omni light (4 videolys) + div barndors, flexi shaft, flagg. Jeg legger også ved noen ubrukte lyspærer og mye skinnhansker. Pluggene er amerikanske, men er europeisk adapter. Den ene utstikkere på Rifa softshell er 'tuppen' borte. (6000,-)

  K.tek sammenlegbar boom mic, med xlr kontakt i begge ender (ledning inni boomen). Legger ved en klemme og fiskestøtte, så den kan settes opp uten operatør. Også medfølgende er shock mount, og en teleskop stand. (2000,-)

  Audio Technica mikrofon AT 4053. Proff lyd er met must. (2000,-)

  Chromaflex sammenlegbar blue/greenscreen. Bått på ene siden, grønt på andre. (650,-)

  Zoom H4 lydopptaker. (900,-)

  Senheiser G2 evolution wireless mikrofon. En håndhold mic, en sender med xlr kontakt,to beltesendere og to mottakere. Det er også med 2 stk vt 500 myggmikrofoner av meget bra kvalitet. Den ene antennen har fått en liten klem, men er like blid. Det som er verdt å merke seg, er at dette settet sender på en frekvens som ikke er lov å sende på for medie i Norge. (reservert for metrologisk værdata). Og det er synd, for hvis du hadde brukt den, ville det vært garantert uten forstyrrelse fra andre sendere. (8000,-)

  Jeg skal og lete i skuffer og skap etter ledninger, overganger, instruksjonsmanualer og annet snadder, finner sikkert frem saker for en tusenlapp i verdi.
   
  #1
  Tom liker dette.

Del denne siden