DoP (Kameramann/kvinne) Søkes til kortfilm våren 2011

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av EdgeRunner, 25 Jan 2011.

 1. EdgeRunner

  EdgeRunner Ensign

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  EdgeRunner Films søker en DoP til en liten kortfilm som skal spilles inn i løpet av vinteren / våren i Hof i Vestfold.

  Tittel: Skyss
  Beregnet antall opptaksdager: 2

  Dette blir en liten kortfilm, hovedsakelig med handling mellom to personer inne i en bil. Hovedformålet med filmen er å samle sammen et team av folk som kan jobbe sammen på evt videre prosjekter som vi har i utvikling samt utvikle regi/produsent rollen frem mot større oppgaver. Blir resultatet så bra som vi håper på så forsøker vi selvsagt å sende filmen rundt til festivaler også.

  Dette er vår første kortfilm og har nøyaktig null kroner i budsjett. Vi kan derfor ikke betale noen lønn men vi dekker selvsagt reisekostnader, kostnader til forbruksmateriell (f.eks miniDV tape e.l) og mat på opptaksdagene. Du kan bruke deler av filmen i en showreel osv dersom det er ønskelig.

  Fint om du har utstyr selv, og helst da med en linse/adapter som gir en mest mulig filmaktig look (dersom du har miniDV kamera). Dersom du ikke disponerer noe utstyr men har erfaring kan vi se om vi kan få leid noe.

  Ta kontakt i dag dersom dette høres interessant ut!

  MVH
  Martin Mølsted
  TEL: 95248356
  molstedmeister@gmail.com

  PS: Skulle det vise seg at du faktisk har både utstyr or rikelig med erfaring kan vi tilby en sumbolsk sum på 500-750.- pr. dag men noe mer enn det har vi dessverre ikke å tilby.
   
  #1
  Sist redigert: 25 Jan 2011

Del denne siden