1. Jardoss

  Jardoss Lt. Commander

  Innlegg:
  180
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Heisann forum venner!

  Jeg har nå holdt på med DSLR filming i et halvt år, og er storfornøyd! det eneste problemet er kamera "shaken". Jeg gikk fra et sony videokamera til speilrefleks, noe som er stooor overgang.

  Jeg trenger derfor en steadycam rig til kameraet. Jeg bruker en Canon 550D, med mesteparten av tiden 50mm og 17-70mm. Er på utkikk etter en rimelig rig med follow fokus(kan strykes), og body/shoulder støtte.

  Hvor enn kreativt det blir, med deler fra hele verden osv, prøver jeg å holde det under 3-4 000kr. Hvis noen har noen forslag, eller erfaring med dette hadde det vært til stoor hjelp :)

  Jarand
   
  #1
 2. Marius Loland

  Marius Loland Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: DSLR rig ?

  Hei Jarand!

  Var i akkurat samme dilemma for ikke lenge siden, og da fant jeg ut at Jag35 var et glimrende merke hvor man får mye for pengene. Blant annet har de StraightRig hvor du får utrolig masse i samme pakke: http://jag35.com/new/products/straight-rig/

  Lykke til med innkjøpet! :)

  Marius Loland
  www.speilfilm.no
   
  #2
 3. Jardoss

  Jardoss Lt. Commander

  Innlegg:
  180
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: DSLR rig ?

  Tusen takkk for hyggelig svar :)
   
  #3
 4. Kaimani

  Kaimani Ensign

  Innlegg:
  11
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: DSLR rig ?

  Jeg fikk min Full DSLR Shoulder Rig for noen dager siden(link under). Har ikke testet den så veldig mye, men jeg er fornøyd så langt. Kjøpte den med Zacuto rods og Z-finder mount. Har også en D|Focus som er en veldig bra følgefokus i forhold til prisen. Jag35 anbefales!

  link: http://jag35.com/new/products/shoulder-rig/
   
  #4

Del denne siden