HYPNAGOGIA - ny kortfilm fra Violence Productions og 3F

En tråd i 'Reklame !' startet av mrlee70, 27 Mai 2014.

 1. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Violence Productions fra Trysil og 3F fra Moelv, presenterer "HYPNAGOGIA", en 27 minutter lang kortfilm om det skremmende fenomenet søvnparalyse. Filmen er i høyeste grad inspirert av italienske mester-regissører som Dario Argento, Lucio Fulci og Mario Bava. HYPNAGOGIA kostet kun kr 4000,- å lage, mye fordi vi fikk gratis locations og gratis hjelp mht. lyssetting.

  Historie: Johnny er en modellfotograf, men er tilfeldigvis også en voldtektsforbryter og seriemorder. Nadia kommer til han for å ta sine første modellbilder, men ender opp med å bli voldtatt og drept. Johnny lider også av søvnparalyse (hypnagogia) og under søvnparalysen så kjennes det ut som man er våken, men man kan ikke hverken skrike eller røre en muskel, man er helt lammet, en meget skremmende tilstand som 1 av 5 personer vil oppleve en eller flere ganger i løpet av livet. Men hva er er drøm, hva er virkelighet?

  HYPNAGOGIA
  blander stilen fra visuelle og stilfulle italienske 80-talls horrorfilmer med klassiske japanske ghostgirlfilmer. Sammen med ekstremt vakre locations, stemningsfullt foto og klassisk 80-talls synth-horrormusikk fra Eric Hyman (kjent fra 80-talls bandet ANIMAL), og den norske musikeren Kaspar Marius Jota, så er det duket for et mareritt man sent glemmer. Filmen er bl.a. innspilt ved nydelige TRYSIL GAARD i Grøndalen i Trysil.

  Undertegnede har regi på filmen, og Kenny Wang fra forumet her har bidratt med slowmo-kamera og med innspill på story og filmteknisk konsulentvirksomhet. :)

  Ta turen innom nettsida for mer informasjon: www.hyp-movie.com
  Trailer:

  SE HELE FILMEN HER: http://vimeo.com/ondemand/hypnagogiafilm (koster 2 dollars å leie, 4 dollars å eie).

  [​IMG]
   
  #1

Del denne siden