kult cover til min Serie.

En tråd i 'Introer og logoer' startet av GeeNee, 6 Feb 2008.

 1. Kenny Wang

  Kenny Wang Lt. Commander

  Innlegg:
  2.215
  Liker mottatt:
  4
  Poeng:
  125
  Finere sprut der. Nei, vi snakker ikke om porno. Men det var ikke teksten i flekken jeg mente var for stor og fet, jeg mente i vaskelappen. Teksten som forklarer hva filmen er inni det svarte.
   
  #21
 2. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Det blir bare bedre å bedre:)
  [​IMG]
   
  #22
 3. Andyax

  Andyax Lt. Commander

  Innlegg:
  300
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Fin tråd. Her kan man virkelig se hvor viktig det er med tilbakemeldinger! Coveret begynner å se veldig bra ut =)
   
  #23
 4. tskippe

  tskippe Lt. Commander

  Innlegg:
  365
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  En siste ting her, det er på "ryggen", det svarte der, prøv å lag en verson uten de myke kantene, pga når du da printer ut coveret og bretter det til et DVD plast cover vil det se litt rart ut tror jeg med myke kanter. Men ellers begynner coveret å se flott ut
   
  #24
 5. Pattern

  Pattern Lt. Commander

  Innlegg:
  123
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Ha rette kanter på bildene på ryggen, siden fronten er så stilfullt synes jeg ryggen trekker det hele litt mere ned pga at de har myke kanter. Men ellers så bra jobbet. Ser kritikken lønte seg :)
   
  #25
 6. tommetass

  tommetass Lt. Commander

  Innlegg:
  289
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Begynner å komme seg..

  Prøv å fjern den hvite gloqen bak hatten på fronten... Kunne vært fett:)
   
  #26
 7. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Jeg kommer til å ha de Myke svarte kantene, fordi jeg gjorde en test i går å det ble veldig kult, Jeg kommer heller ikke til å fjærne glowen bak hatten på forsiden, jeg prøvde å fjærne det, men ble ikke kult.
   
  #27
 8. Ustabil-Kim

  Ustabil-Kim Lt. Commander

  Innlegg:
  1.185
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  jeg er faktisk enig i at sideryggen er blurret.. jeg tror dette kan bli fett når coveret er foldet sammen.. og som han sier, så testet han det og det ble fett =)

  Jeg har bare en ting jeg bil pirke på, og det er at jeg synes blodet kan være en hel del mørkere, rett og slett fordi det blir veldig "jiiiiihaaaaa!" sammen med en lyse blå fargen..
   
  #28
 9. -Tommy-

  -Tommy- Lt. Commander

  Innlegg:
  110
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  For å være helt ærlig likte jeg ikke coveret, blå neee ikke blå, rød og blååå nei! start helt på nytt og tenkt nytt:D
   
  #29
 10. Skogslarve

  Skogslarve Lt. Commander

  Innlegg:
  714
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Jeg synes det var bra det coveret jeg :) Noen ting må jeg pirke på da. det er at jeg synes den røde flekken bør ligge over det sorte.
  Er ikke enig med Wang at det bør være tekstur der. Jeg synes det ser ut som du har brukt sprayboksen på paint. Bruk en ANNEN type tekstur.
  Ellers ser jo alt fint ut ;)
   
  #30
 11. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Jeg viste coveret til en go venn av meg, og fikk litt kritikk der, han nevnte derimot at blo flekken er alt for mye brukt, og det er jo sant, så jeg fjernet den, Men husk at coveret er ikke 70% ferdig enda, bildene skal byttes ut med nye, jeg satt bare de der for og demostrere hvor jeg skal ha bildene.

  [​IMG]
   
  #31
 12. -Tommy-

  -Tommy- Lt. Commander

  Innlegg:
  110
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  en ting siden du ikke vill starte på bunn, ta bort bildene bak
   
  #32
 13. dahlskebank

  dahlskebank Lt. Commander

  Innlegg:
  1.823
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Tommy, følg med i timen, bildene skal byttes ut. Han har da startet på bunn, men bare fordi du ikke liker det han har laget så betyr jo ikke det at han vil begynne på nytt. Spielberg begynner ikke på nytt med en film bare fordi jeg ikke liker det. Mange andre er fornøyd og vil hjelpe til med å videreutvikle dette. Om du vil at han skal begynne på nytt burde du kanskje komme med konkrete ideer. Du kan gjerne si "tenk nytt" og kaste folk ut døra når du er CEO i et stort filmproduserende imperie, men på et amatørnivå vil ikke det hjelpe. Forumet er til for å hjelpe andre med å få til det de ikke kan. Det ville feks ikke hjulpet deg veldig mye på skolen om lærerene bare sa "neee" for hver oppgave du gjorde. Kanskje det er du som må tenke nytt.


  Over til coveret.
  Forsiden ser noenlunde bra ut, fargene er ikke gale i det hele tatt. Plages litt over den store GeeNee-logoen som gjerne kunne vært mindre og lavere plassert på ryggen. Tror også at "alle episodene" teksten burde være plassert på forsiden siden det er forsiden man ser på først, og det er slik info man gjerne klistrer der hvor man først fester blikket, så tenker gjerne den potensielle kjøperen, "Åh, aha, tøft". Personlig ville jeg hatt større avstand mellom "sesong 2" og filmens tittel, det føles som om sesong 2 er en del av tittelen, og ikke en forklaring på at dette er sesong 2 av filmen. Serie blir det vel, men uansett. Hvor er forresten sesong 1?

  DVD-logoen på baksiden er altfor stor. Virker ikke hensiktsmessig i et land hvor VCD ikke er spesielt utbredt. Og teksturen på baksiden ser ut som en blå murvegg. Kult det, men i denne sammenhengen funker det ikke for meg. Noe som har mer med filmen å gjøre, rekvisitter eller bilder av områder de er på i filmen ville vært bedre, men dette kan dog være en smakssak og jeg spiser kanskje for mye chilly. Strekene du har på hatten og på sesong 2 er kule kun på hatten. Virker som støy på teksten, men på hatten ser det ut som konturer. Kanskje de må omplasseres for ågi den fulle effekten. Og filmen, en natt med hatt, på baksiden kan du ha mørke bilder fra natta istedenfor den store hatten som forsvinner under bildene fra filmen.
   
  #33
 14. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Takk for alle tipsene, jeg skal se hvordan alt dette blir, å ja, jeg skal jo bytte ut bildene med noe som er natt, filmen redigeres enda:)

  Sesong 1 ligger på youtube, har en DVD her hjemme, jeg kommer til den senere...
  Men her har du/dere episodene til sesong 1

  Episode 1:
  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=a0UKOzKAp84[/ame]
  Episode 2:
  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1e6cer5M-Es[/ame]
  Episode 3:
  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GiOox2jBaRE[/ame]

  Enjoy
   
  #34
 15. -Tommy-

  -Tommy- Lt. Commander

  Innlegg:
  110
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Oja, men jeg synes det er bedre hvis han begynner på nytt med cover. det tar jo ikke al verdens av Tid. Lag en uten masse farger. lag en som er enkel og viser litt innterese
   
  #35
 16. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Dude, tips til deg, ikje lag cover... EVER!
   
  #36
 17. Ustabil-Andreas

  Ustabil-Andreas Lt. Commander

  Innlegg:
  387
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Jeg liker forsiden. Syns kanskje baksiden kunne vært enda mer minimalistisk. Feks. Litt rettere form på det svarte bak teksten feks. Men syns dette er tøft. Ikke hør på Tommy, han er et troll.
   
  #37
 18. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Det svarte bak teksten er faktisk fjernet i den nye versonen
   
  #38
 19. GeeNee

  GeeNee Lt. Commander

  Innlegg:
  72
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Så jeg fikset litt på coveret som dere ser, Har fikset litt på bakgrunden på baksiden, Har fjernet infoen foreløbig, flyttet "Alle episodene satt sammen til en film" på forsiden...
  Men jeg jåbber enda med og finne en kul ramme til "Alle episodene satt sammen til en film"

  [​IMG]
   
  #39
 20. mrbull

  mrbull Lt. Commander

  Innlegg:
  240
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Gøy å se at ting har gått så fremover med coveret!
  Personlig likte jeg den forrige bakgrunnen nesten bedre. Jeg mener at hvis du kjører tekstur på en side, bør du også ha litt på andre siden.

  Ryggen bør ikke være med så blurry kanter. Som nevnt tidligere blir dette ikke bra når du bretter den. Har kanskje litt feather, men ikke så mye som nå. Som også nevnt før, bør du har litt mer mellomrom mellom tittelen og sesong 2. Det ser ut som at det er en del av navnet.

  Du kan kjøre litt mørkere akkurat under der det står "alle episodene satt sammen til en film" (selv om "en film" er noe annet en "alle episodene" etter min mening).

  Hvis du snur coveret frem og tilbake nå, vil du se at bakgrunnen ikke ligner fronten. Den er mye mørkere, og kjører ikke den "renheten" som forsiden gjør.

  Se på mange av dvd-covrene i hylla hjemme (eller i butikken), og analyser hvordan de er bygd opp. Forholdene mellom forsiden og baksiden. Det kan du lære veldig mye av!
   
  #40

Del denne siden