Lyd til bilde

En tråd i 'Musikk' startet av errorsapiens, 7 Mar 2012.

 1. errorsapiens

  errorsapiens Cadet 3

  Innlegg:
  3
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  hoi.
  Jeg er en musiker fra Trondheim med over 15 års erfaring innen musikk, og jeg har tidligere i hovedsak bare jobbet med band.

  Dette vil jeg gjøre noe med. Jeg har begynt å skrive visuell musikk, og er interessert i å både skrive ny musikk for bilde, samt kanskje å bruke noe av det jeg har skrevet før om prosjektet er godt nok.

  Trenger du musikk til filmen din, ta kontakt. Jeg ønsker kun å jobbe med dels seriøse prosjekt som har inspirerende kvaliteter.
  Alle filmtyper er av interesse.

  Her er et band/lyd til bilde prosjekt jeg jobber med akkurat nå. Det er litt indie roadmovie drama preg over låtene der, men de viser fint til det cinematiske. Da vil jeg i særs nevne Snow Silence som et førstevalg for dere som tar en lytt.

  Helsinki Horizon's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

  Ellers har jeg skrevet musikk for diverse eksamensfilmer her i Trondheim. Alt fra Sci fi til krim.

  Disse sporene har jeg også liggende, så det er bare å ta kontakt.
   
  #1
 2. mediamartin

  mediamartin Lieutenant

  Innlegg:
  69
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Sv: Lyd til bilde

  Likte veldig godt "Helsinki Horizon - Nikola Cell". Har et litt lengre kortfilmprosjekt på gang, men er bare i manusfasen enda. Har ikke funnet alle skuespillerne og mangler fortsatt locations. Kunne vært interessant å ha noen til å jobbe med musikk. Vi holder til på Levanger, så er ikke lange veien. Hvordan er det med priser og betaling, etc. ? (om du tar betalt for det arbeidet du gjør)?
   
  #2
 3. errorsapiens

  errorsapiens Cadet 3

  Innlegg:
  3
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Lyd til bilde

  Vel, har ingen ambisjoner om å begynne med å ta meg betalt for å jobbe på et godt prosjekt. Utgifter derimot, vil jeg ikke ha. :)
   
  #3

Del denne siden