Lydmann til kortfilm i Oslo i november

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av MacGuffin, 28 Okt 2010.

 1. MacGuffin

  MacGuffin Lt. Commander

  Innlegg:
  769
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Hei forumet!

  Jeg er medprodusent og klipper på en fiksjonskortfilm kalt Kongen av Ingenting som skal spilles inn i Oslo i november. Crew og skuespillere er så å si på plass, men vi mangler en lydmann som tar seg av boom på location.

  Den foreløpige innspillingsplanen viser innspilling 6., 7., 8., 9., 14. og 19. november.

  Kort om handlingen:
  I denne surrealistiske filmen lever Bent to liv, bokstavelig talt. I det ene livet er han en ansatt ved et konsulentfirma, der han tjener masse penger på å være på mektige kapitalisters side, i det andre er han en revolusjonær maoist som ønsker mer enn noe annet å se kapitalister brenne. Max er en mystisk fyr som tar på seg ansvaret for å rette opp ubalansen som har oppstått i Bent. Spørsmålet er om Bent i det hele tatt kan reddes.

  Dette er ulønnet arbeid (men alle utgifter dekker vi), og vi søker ikke nødvendigvis etter noen med særlig erfaring fra slikt arbeid tidligere. Bare noen unge filmskapere som er engasjerte og som har lyst til å se hvordan ting funker under en semi-proff innspilling. Ikke la deg stoppe om du ikke kan absolutt alle innspillingsdatoene heller, det løser vi. Utstyr har vi.

  Kontakt produsent og regissør Nicolay Egelstein på nicolay@yaddafilms.com hvis du er interessert eller for mer info. Filmen og produksjonsselskapet bak kan du lese mer om på www.yaddafilms.com.
   
  #1
  Sist redigert: 28 Okt 2010

Del denne siden