Lyst til å bli med på en Red scarlet-x timeshare?

En tråd i 'Kamera, lys, lyd og annet teknisk utstyr' startet av Ole Max Oliver Haaland, 28 Aug 2014.

 1. Ole Max Oliver Haaland

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  10
  Har du lyst til å tilgang til en red scarlet-x nesten når du vil? Det er hvertfall jeg og et par kamerater. Vi er filmentusiaster som tar det å lage film veldig seriøst og vi har derfor bestemt oss for å kjøpe oss filmutstyr av høyeste kvalitet. Dette er selvfølgelig ikke noe et par studenter har råd til. Derfor har vi bestemt oss for å prøve å samle flere entusiaster, og sammen kan kjøpe et kamera som kan gi oss et ekstraordinært resultat.

  Ideen kom da vi innså at hvis vi kjøper et kamera til 15 000 kommer det uansett til å ende på hylla 90% av tiden. Så hvorfor kan vi ikke bruke den summen til å kjøpe 10% av et kamera og dele det med andre 9. Dette har surret i tankene våre en stund, men da vi så at følgende annonse ble lagt ut skjønnte vi at det var mulig å gjennomføre: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=49792546&searchclickthrough=true&searchQuery=red . Som du sikkert forstår er dette en ekstremt god deal. At nødvendig utstyr følger med, og hvis vi vil oppgradere på et senere tidspunkt er det mulig å gjøre for en redusert pris (opptak i 6k).

  Måten dette kommer til å fungere i praksis er at 10-11 personer eier kamerat i fellesskap. Kamerat kommer til å bli oppbevart i Oslo. Når du finner ut at du trenger kameraet på et spesielt tidspunkt legger du inn et innlegg på forumet vi holder på å lage (http://exhat.net/red/). Vi kommer enten til å lage et program som fordeler alt best mulig eller å gi en person ansvaret for å sørge for at alle får en best mulig løsning. Vi regner med at det ikke egentlig kommer til å være særlig problemmatisk å fordele kameraet slik at alle får mulighet til å spille inn det de trenger.

  Vår plan er at alle som er med på dette går inn med ca. 10 000 kr. Vi er ute etter å dele kamereat mellom ca. 10 personer. Til nå er det sikkert at 3 stk. er med. Kontakt meg på mail om du syntes dette høres bra ut: ole.max@hotmail.com .
   
  #1

Del denne siden