Medie-instruktør engasjement Ung Media - APO skole Oslo, Torshov avd. Sogn VGS

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av Jestorius, 15 Aug 2008.

 1. Jestorius

  Jestorius Lt. Commander

  Innlegg:
  437
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  APO skolen http://www.ungmedia.no/apo/medieklassen side.html (MK - VG1) avd. Sogn vgs i Oslo/Torshov/Trikkestalen skal engasjere en medie-instruktør fra høst. Du må ikke ha pedagogisk eller formell utdannelse fra før, men må ha bra kjennskap til Adobe CS3 software pakke som omfatter Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Flash, Flash video encoder, Device Central og Final Cut Pro HD (express) i tillegg til Powerpoint, Excel og Word samt forskjellige stopmotion animations-software som f.eks http://www.framethief.com/ og kunne bruke både Mac og PC. (du kan få opplæring, men da må du ha tilstrekkelig datakunnskap fra før).

  Vi produserer trykksaker, grafikk, animasjon, websider, radioprogrammer, video, kortfilm, reklamefilm, reportasjer, musikkvideo osv.

  Opplæring og produksjon som blir aktuelt for deg er i partall ukene. Vi benytter 3 stk JVC (sd) DV skulderkamera (har også Roland analog videomikser med alt av kabler monitor etc for flerkameraproduksjon ) , 2 stk Sony mini HDV kamera, forskjellige lydutstyr som f.eks H4 recorder, zeppelin, boom, lys, 2 stk Canon 350 speilrefleks kamera, Macbook med alle de programvarene vi bruker i tillegg til PC. Vi disponerer en radio- og lydstudio.

  Du må ikke være best i alt, men du må ha kjennskap til de overnevnte programvarene og ikke minst være ubestridelig god i ett eller flere punkter slik at skolen skal kunne bygge på deg som instruktør. Det du ikke kan fra før får du lært av oss, men det forutsetter at du er innstillt å lære, forberedde deg, sette opp kurs i det du kan og ikke minst å "være tilstede".

  Du blir engasjert av Bydel Sagene gjennom Ung Media, www.ungmedia.no. Lønnen er etter avtale, men kan røpe så mye at lønnen ligger mellom 1.000,- 1.500,- /dag for en arbeidsdag fra 9:00 - 14:30 for mandag, tirsdag, torsdag. Onsdag og fredag er kortere. Du kan regne med å må være med på planleggingsmøter.

  Du kan se en eksempel på hva de elevene har gjort. Filmen (er ikke det beste, men den eneste som er på nettet) ble laget med 1 stk Sony VX1000 kamera. Feil på innebygget mikrofon osv. Vennligst ikke kommenter de feilene, vi vet veldig godt hvor, hva og hvorfor. Filmen avsluttes alltid med en refleksjonsnotat hvor elevene reflekterer over arbeidsprosessen, hva de har lært, de feilene de har gjort og ikke minst hvordan kunne de ha kvalitetssikret produksjonen. Sammen med de lærerne skal du også være med å hjelpe de elevene å skrive refleksjonsnotater. http://www.icp-production.com/movies/apo_konspirasjon.htm

  Er du interessert? Kontakt meg på : laszlobodo@hotmail.com

  Send info, evnt. cv, link til webside osv.
   
  #1

Del denne siden