Mikrobølgeovn

En tråd i 'Spesial-effekter, rekvisita, sminke og kostymer' startet av robiop, 10 Sep 2009.

 1. robiop

  robiop Ensign

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Trøbler litt med å finne ut hvordan vi skal skyte et klipp i en mikrobølgeovn, ovenfra, mens man ser at osten på brødskiva bobler. Kamera skal alstå være "inni" ovnen, mens tallerkenen snurrer, og man ser at maten blir ferdig.

  Noen ideer til hvordan man kan gjøre dette?
   
  #1
 2. Andyax

  Andyax Lt. Commander

  Innlegg:
  300
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Forslag?

  Hmm... Jukse det til. Snur en asjett og varm osten med en hårføner utenfor bildet? :p

  Bare et forslag ;)
   
  #2
 3. dilorko

  dilorko Lt. Commander

  Innlegg:
  403
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Hvis du er litt mekaniker, så kan du ta ut den mikrobølgeren(eller no) og, lage et hull i toppen hvor du tar kameraet, så starter du den så den snurrer rundt, og bruker en hårføner, eller varmeføner(eller no, husker ikke hva det heter,) så kan man få den effekten, eller så kan du lage noe gjennomsiktig plexiglass som tak på mikrobølgeovnen..

  PS: Vet ikke om noe av dette funker,

  At your own risk..
   
  #3
  Sist redigert: 10 Sep 2009
 4. Hitmanofnorway

  Hitmanofnorway Lt. Jr. Grade

  Innlegg:
  29
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  20
  Kamera og mikrobølgeovn kan jo kansje vær en farlig kombinasjon når jeg tenker på elektrisitet osv. så jeg har egentlig ingen positve forslag til dette men det hadde jo vært en god formulering av scenen du spiller inn.
   
  #4
 5. THX

  THX Lt. Commander

  Innlegg:
  1.301
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Skaff 2 microbølgeovner som er like, fjern fronten, litt av ene siden og toppen. Varm med en verktøy føner (husker ikke helt va disse heter) Kutt ledningene til microbølge elementet slik at dette ikke blir aktivert. Prøv å monter lyset slik at det ser ut slik det gjør i en microbølgeovn. Motoren bør også gå rundt. Og om dere har mulighet, prøv å skift ut elekronikken med lavstrøm.

  Dette er en veldig komplisert måte å gjøre ting på, men en må som regel gjennom slik for å få skuddet en vil. Anbefaler å snakke med elektro reperatør om dere ikke har uttdannelse i elekronikk. Sirkelsag er og å anbefale for å sjære hull.

  De to største farene med det dere vil gjøre er elektrosjokk og utsettelse for microbølger. Om dere vertfall klarer å utelukke disse to faktorene, så er dere mer på den sikre siden.

  Den super enkle versjonen er å sette fatet på en turntable med en hvit bakrund og et varmelys/hårføner over, da er det snakk om enkel framing av bildet.
   
  #5

Del denne siden