Mine filmlåter og hele pakka

En tråd i 'Musikk' startet av dronjom, 29 Aug 2010.

 1. dronjom

  dronjom Ensign

  Innlegg:
  11
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Hei alle sammen.
  Jeg har drevet med musikk som hobby siden høsten 2005. Har vært utrolig ivrig med det og jobbet meg fremover på egenhånd, og det har blitt ganske mye etterhvert. Har over 180 låter, i det siste har jeg laget så mye (over 80 prosjekter så langt i år) at jeg har kommet ut av telling. 2010 har vært rene revolusjonen for meg :p Har liksom tatt for meg en og en del av musikkproduksjonen over disse årene, slik som: melodi, venstrehåndstangenter, bassnoter, strykere, slagere og masse forskjellige instrumenter. Det har også blitt en del sjangrer jeg har prøvd meg på i tillegg. Alt fra spillmusikk, pop, visesanger, disco, techno, litt rap, og filmmusikk og noen låter som bare er merkelige :p ofte er det sistnevnte jeg gjerne liker best, for de er kanskje de mest originale. Har tatt for meg en og en ting ettersom interessen har bydd seg, så har jeg eksperimentert. Jeg ville ikke blitt overrasket om noen sa at jeg lærer det bedre slik enn om jeg lærte det på musikkskole e.l. Har hele tiden lært det i mitt eget tempo når jeg får lyst, istedenfor å få det trykt på meg via fagbøker osv. Jeg kan jo knapt noter for å være ærlig, jeg har heller laget mitt eget system. Men det er først i år at jeg har fått virkelig interessen for filmlåter.

  Bakgrunnen bak musikken min kan jeg forklare med at jeg mentalt kom inn i en veldig tung tid for noen år siden, og da jeg ble introdusert for midi tenkte jeg at eneste måten ut av det tunge var ved å bli berømt for musikken, så jeg har i perioder nesten sitti i flere døgn i strekk bare med å eksperimentere og å lete etter nye og interessante melodier, og senere trent på å fylle ut best mulig så det blir en helhet i hvert enkelt prosjekt. Jeg er skikkelig musikknern altså :p Det går veldig bra med meg nå og er ikke like opptatt av berømmelse (jobber i dagligvarebutikk), men jeg har jo alltids musikken, og har trent meg opp til å stadig lage nye prosjekter, så jeg ville ikke sagt nei takk om jeg får sjansen til å oppleve store ting en dag :) jeg liker å lage et nytt prosjekt iblant for så å laste det inn på mobilen, og høre på det både mens jeg sykler til jobb, i lunsjen, rundt i byn, på ferie, og når jeg går lei så lager jeg noe nytt igjen som jeg laster inn på mobilen, og sånn går dagene mine :) jeg er en ekspert på å drømme meg bort, kan man si.

  Så her kommer altså bittelitt av mine verk. Kvaliteten på lyden er kanskje ikke all verden, bruker bare et ganske simpelt transformeringsprogram for å få det fra midi til mp3.
  - Attwat: http://forum.youngcomposers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11691
  - Himenaiola: http://forum.youngcomposers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11643
  - Felomamo: http://forum.youngcomposers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11640
  - Rellen: http://home.online.no/~arnronj/daniel/wavfiler/rellen.mp3 (en av mine første mp3filer, fra 2006)
  - Loafarkal: http://forum.youngcomposers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11757 (mitt nyeste prosjekt)

  Det hele og litt til finner dere på musikkhjemmesiden min på adressen: www.dronjom.tk
  Der har jeg sortert etter både kvalitet ut fra mine egne meninger, altså en Topp80 liste(!), og også sortert etter alfabetisk rekkefølge.
  Hadde vært gøy om noen fant noe av det interessant, og jeg er gjerne med å støtte et filmprosjekt :)

  Med vennlig hilsen
  Daniel, alias dronjom
  23 år i fra Skien
   
  #1
 2. christoffer

  christoffer Lt. Commander

  Innlegg:
  99
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Mine filmlåter og hele pakka

  Hei, kan si jeg likst musikken din ganske godt ;) Og bare lurer på om det er lov og bruke de til noen film prosjekter på skolen.
  Jeg går på media og kommunikasjon Vg2 og vi må selvølgelig ha tillatelse for å bruke musikk til filmene våres.

  Vi skal også begynne på et STORT film prosjekt som vi skal drive med hele året igjennom film fordypning. Så vist du er inntresert så hadde dette vert topp.
  Vi vet ikke helt hvilken sjanger og type film vi skal lage enda. Vi skal begynne med Storyboard til fredagen. Vi trenger da masse musikk som ikke er copyrigt eller så må vi ha tillatelse for å bruke det, siden filmen mest sansynelig blir vist på kino :D

  Hadde vert supert om du kunne tenke deg å hjelpe oss ettevert når vi har begynt på prosjektet og om jeg kunne brukt litt av musikken din i noen lekse oppgaver så hadde jeg blitt glad ;)
   
  #2
 3. christoffer

  christoffer Lt. Commander

  Innlegg:
  99
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Mine filmlåter og hele pakka

  kan også legge til at jeg gjerne kunne tenke meg å hjelpe deg litt med websiden din vist du har lyst ;) Har mest erfaring innen film men kan også litt webdesign.
   
  #3
 4. dronjom

  dronjom Ensign

  Innlegg:
  11
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Mine filmlåter og hele pakka

  Hei Christoffer!
  Tusen takk for meldingene! Det betyr kjempemasse at noen setter pris på musikken min! :) Ja du kan bruke det, men må ha navnet mitt i rulleteksten da :) og vil jo høre litt underveis om hvordan det går og hvilke låter som eventuelt blir brukt og sånn. Men jeg skal ikke mase. Jeg vil prøve å sende en mail til Tono og noe patentkontor for å høre litt om regler og info om ting som er viktige når det gjelder å bruke musikk i film. Det trenger ikke koste dere noe, kanskje bare hvis filmen blir solgt for masse penger og sånn da :D

  Angående hjemmeside så hadde det jo vært gøy å frisket opp sida mi litt :p har aldri fått satt meg til å ta steget, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Og en ting jeg lurer ekstremt mye på og har strevd med i flere evigheter: har du (eller noen andre) peil hvor jeg kan laste opp musikk og filer gratis eller til en billig penge på nettet? Har til nå stort sett brukt en nødløsning som er begrenset. Jeg vet at jeg før eller siden må endre et haugetall av linker på hjemmesiden min når jeg får lagt musikken et skikkelig sted.

  Takk igjen for hyggelig tilbakemelding :)
   
  #4
 5. christoffer

  christoffer Lt. Commander

  Innlegg:
  99
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Mine filmlåter og hele pakka

  Ja, skal selfølgelig få credit for musikken ;)

  og angående å laste opp musikk så kan jeg ikke gi deg en side akkuratt nå. Men vet om mange som kunne funket (må bare finne de igjen)
  Vet ikke hvor og ossen du har lastet opp den siden du har nå jeg ? Men er det noe Mail eller noe letter måte å kontakte deg enn å skrive her ?

  Tittet i 5 sekunder på google (var bare 5 ;)) og fant noen sider som funket veldig bra å laste opp mp3 filer og sikkert andre typer også

  http://www.uploadmusic.org/index.php

  http://www.muziboo.com/

  http://www.supload.com/free-audio-hosting

  http://www.mp3-upload.net/
   
  #5
  Sist redigert: 30 Aug 2010
 6. dronjom

  dronjom Ensign

  Innlegg:
  11
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Mine filmlåter og hele pakka

  Takk :D sender deg en mail med epostadresse som privat melding :)
   
  #6

Del denne siden