Musikk video + teknisk utstyr? help!

En tråd i 'Kamera, lys, lyd og annet teknisk utstyr' startet av gustumusic, 31 Mai 2012.

 1. gustumusic

  gustumusic Cadet 2

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en musikk video (type rock). Jeg har tidligere lekt meg litt med å lage amatørvideoer. Et par kortfilmer og et par musikk videoer. Til det har jeg bare hatt et «vanlig» kamera, samme type som folk har med på ferie og lign.
  Nå er jeg på utkikk etter et kamera som kan gi et litt mer «proft» utrykk og hvor det er mulig å kanskje justere fokus manuelt (?). Eller kanskje det er best å gjøre dette i etterarbeidet?
  Jeg føler selv at jeg har et godt øye for vinkler og dels belysning, men det er nok en litt uvanlig stil og ikke helt teknisk riktig, men synes det funker. Men er det noen som har noe tips til både utførelse og utstyr? Har et veldig lavt budsjett for å si det pent.
  Videoen jeg har tenkt til å lage vil være inspirert av disse:
  ANGELS & AIRWAVES "ANXIETY" OFFICIAL MUSIC VIDEO - YouTube
  30 Seconds To Mars - Kings and Queens - YouTube
  +44 - When Your Heart Stops Beating - YouTube

  Setter stor pris på all hjelp! J
  Legger ut denne posten både på teknisk og på generelt, siden den er litt to-delt. Håper det går greit.
  Ha en fin dag folkens!!
   
  #1
 2. kristians

  kristians Ensign

  Innlegg:
  13
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Musikk video + teknisk utstyr? help!

  Jeg ville tatt en titt på Blackmagic sitt nye "Cinema Camera" kamera, her får du et raw kamera til ca. 23 000 ink. mva. - Blackmagic Design: Blackmagic Cinema Camera
  I tillegg trenger du opptikk, jeg har bl.a. en 24-70 linse fra Canon, denne får du for rundt 9000,- sist jeg sjekket. Du kan selvfølgelig kjøpe rimeligere opptikk også, men det vil jo gi et utslag på resultatet.

  Et alternativ nr. 2 vil være et DSLR kamera f.eks Canon 7D eller et brukt 5d MKII + 24-70, da får du en litt rimeligere pakke, men fremdeles god pakke. Med et DSLR kamera har du derimot ikke gjøre like mye under fargekorrigeringen som du kan med Blackmagic sitt.

  Og til slutt - det er ikke bare utstyret som teller :)

  - K
   
  #2

Del denne siden