"Nærkontakt" - ny kortfilm fra 3F og Violence Productions

En tråd i 'Reklame !' startet av mrlee70, 13 Aug 2012.

 1. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Tenkte jeg skamløst skulle "spamme" sida her med linken til Facebook-pagen til den nye kommende kortfilmen, "Nærkontakt". En samproduksjon fra 3F og Violence Productions.

  http://www.facebook.com/naerkontakt

  Story:
  "Lykken blomstrer tilsynelatende mellom Kadir (Kadir Talabani) og Ina (Cathrina Hell Lykke), men Ina kidnappes og Kadir må stille opp med løsepenger. En gangsterboss (Kenny Wang) høy på hvitt pulver, silikonpupper og raske biler gjør ikke situasjonen enklere akkurat."

  Stikkord for filmen: Ferrari 360 Spider, silikonpupper og nakenhet, drøssevis av kampsportutøvere og en hyper Kenny Wang. DET burde være grunn nok til å få med seg filmen når den er klar. :)

  Trodde vel aldri jeg noensinne skulle være med på å gjøre en "gangsterfilm", hehe! Men denne filmen er er så "over-the-top", og tar ting ganske så langt, på mange fronter, så da ble det et artig prosjekt lell! :) Forhåpentligvis er filmen klar til Jul, eller før. :) Per dags dato er alle scener ferdig innspilt, og filmen er i postproduksjon.

  Undertegnede har regien på filmen, men er godt hjulpet av Wang på story, manus, og generelt kreative, vanvittige innspill. :)

  Filmen er filmet i sin helhet på kun 1 DØGN, på 2 stk Panasonic GH2 kameraer, og vi inkluderer nå også bruk av fete slow-mo scener pluss Flycam-scener. Bør bli tøft!
   
  #1
  Sist redigert: 13 Aug 2012
 2. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: "Nærkontakt" - ny kortfilm fra 3F og Violence Productions

  Her er en foreløpig teaser fra NÆRKONTAKT. Filmen er nå i klippeprosessen, så drøyer vel ikke så veldig lenge før den er klar.

  Nærkontakt: Kabul, Oslo (Teaser) - YouTube
   
  #2

Del denne siden