Søker animatør

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av Fredo, 8 Nov 2011.

 1. Fredo

  Fredo Lt. Commander

  Innlegg:
  435
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Hei!

  Firmaet jeg jobber i kommer til å trenge en animatør fra tid til annen framover. En som behersker et animasjonsprogram som f.eks After Effects, Maya eller hva annet som må til for å kunne utføre oppgaver.

  Det er ikke snakk om veldig vanskelige oppgaver, og det vi hovedsaklig trenger er noen som kan lage fine videopresentasjoner av bedriften til bruk på web. Arbeidet skal likevel holde god kvalitet, og man bør være i stand til å lage videoer som f.eks denne:

  http://vimeo.com/24688464

  Vi kommer også til å lage mindre videoproduksjoner framover, og vil trenge ting som vignetter og annet som naturlig hører til.

  Det er ikke snakk om noen fulltidsjobb, ettersom vi kun tidvis vil trenge slike tjenester. Vi ønsker å knytte til oss en person vi kan jobbe med i lang tid framover, og som er villig til å arbeide hardt for å nå mål og tidsfrister.

  Litt av grunnen til at vi søker etter en animatør på dette forumet, er fordi vi ønker en ung person, gjerne student, som har tid til overs til å utføre slike typer oppgaver, og som ikke er altfor dyr.

  Om du tror dette er noe som passer for deg så ta kontakt på eirik@nereng.net

  På forhånd takk.
   
  #1
  Sist redigert: 9 Nov 2011

Del denne siden