Søker klippere til opplærings-prosjekt

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av OlaHaldor, 5 Aug 2009.

 1. OlaHaldor

  OlaHaldor Vice Admiral (Ambassador)

  Innlegg:
  3.340
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Jeg ble kontaktet av en pilot i USA som driver med opplæring av flysimulator over nett og på DVD. Pga. stor pågang søker han nå flere som kan være med å jobbe på prosjektet.

  En video av og med ham i et småfly, som på sikt også kan være et aktuelt prosjekt å jobbe med. [ame]http://www.vimeo.com/4443372[/ame]


  Jeg vet ikke stort mer selv ennå enn at han ønsker å få med fler som kan jobbe med etterarbeid, slik at han kan produsere og gi ut DVDer og opplæringspakkene oftere enn han greier på egenhånd.


  Du trenger ikke være interessert i fly eller flysimulator. Men kan være mye spennende materiale å hente her om du er interessert i å lære mer om det.


  Om du har programvare for å klippe og eventuelt After Effects eller lignende og kan beherske programmene helt basic, ta kontakt med meg, så skal jeg arrangere et felles møte via MSN sammen med capt. Palmer.

  Du vil naturligvis få betalt for de timene du jobber på prosjektet.
   
  #1
 2. Krsk0

  Krsk0 Citizen

  PM er sendt!
   
  #2
 3. pgnja

  pgnja Lt. Commander

  Innlegg:
  201
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  PM sendt !
   
  #3
 4. OlaHaldor

  OlaHaldor Vice Admiral (Ambassador)

  Innlegg:
  3.340
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Da takker jeg for oppmerksomheten så langt. Vi har fått tak i nok folk og vil for øyeblikket ikke trenge fler. Men hold øynene åpne, det vil åpne seg for at flere kan bli med på dette eller andre prosjekter i fremtiden.
   
  #4

Del denne siden