Søker skuespillere

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av Kine Skimten Andersen, 5 Jan 2012.

 1. Kine Skimten Andersen

  Innlegg:
  3
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Kortfilm spilles inn i Strømmen området, slutten av Januar.
  Regi ved Kine Andersen
  Rollene som søkes er 3 hovedroller og noen statister.
  Filmen er en post apokalyptisk zombie film.
  Plot: Tre overlevende etter en zombie apocalypse, Maia, Nick og Martin, er alle samlet i et lite bomberom. De har alle mistet noen i tragedien som har rammet, og de har vørt fanget i bomberommets trygghet i flere dager. Situasjonen og uvissheten begynner å tære på dem, både fysisk og psykisk, inntil en dag da de hører et rop om hjelp fra utsiden. Skal de åpne døren for å hjelpe eventuelle andre overlevende eller er det best å holde seg trygt innelåst?

  Skuespillerne som søkes er:

  Karakter 1: Nick
  Mann mellom 20-28.
  Karakterbeskrivelse: Nick var født og oppvokt i Bærum kommune, og har alltid gitt et skinn av vestkant selv etter at han flyttet til Oslo grunnet karriere. Selv nå som verden er bortimot over, er status noe av drivkraften til Nick.
  Han har ambisjoner og prøver hele tiden å lede den lille gruppen overlevende, til tross for muligens manglende egenskaper. Han og Martin går ikke alltid helt overens, spesielt siden Martin er en rolig person som ikke bryr seg med ambisjonene til Nick.

  Karakter 2: Maia
  Jente mellom 18-25
  Karakterbeskrivelse: maia er en punkete jente, med store forestillinger om rett og galt. Hun hadde en søster som nylig døde, og dette påvirker henne sterkt. Hun kommer godt overens med både Martin og Nick, og blir beroliget av deres sterke og betryggende vesen, da kan hun slippe masken og ikke lenger late som hun er den sterke.

  Karakter 3: Martin
  Mann mellom 28-36
  Karakterbeskrivelse: Martin var en bonde før den apokalyptiske hendelsen fant sted. Grunnet dette har han en god del kunnskap og praktiske ferdigheter som har gjort at han har overlevd. Martin er en rolig og fornuftig mann, med mye mental og psykisk styrke. Han er ikke redd for å dø, men higer heller ikke etter det. Han er veldig overbeskyttende ovenfor de mindre tilpassede innad i gruppen. Han er en praktisk og hjelpende mann.

  Opptak vil skje iløpet av siste helgen i Januar, altså 27-29 januar.
  Arbeidet er ikke lønnet, men mat og transport vil bli dekket, og en kopi av filmen vil bli gitt hver enkelt deltagende til bruk i portofolio.

  Er du interessert, venligst ta kontakt på email eller telefon for mer informasjon.
  Email: Kine.skimten.andersen@gmail.com
  Telefon: 92845088

  Auditionen vil bli holdt lørdag 14 januar, på strømmen, i opptakslokalene.
  Adr: Vassøyholtet, Strømsveien 15, 2010 Strømmen.

  Veibeskrivelse: Gå ned stasjonsveien, med stasjonen i ryggen. Ta til høyre ned strømsveien, når du kommer til første lyskryss. Følg veien til du kommer til en bensinstasjon på din høyre side. Gå opp veien til høyre før bensinstasjonen og følg veien helt inn.
   
  #1

Del denne siden