Scifi location.

En tråd i 'Spesial-effekter, rekvisita, sminke og kostymer' startet av herrFUBAR, 9 Des 2010.

 1. herrFUBAR

  herrFUBAR Cadet 2

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Heisann!

  Har et scifi-prosjekt på gang (fortsatt i en veldig tidlig forproduksjon). Lurer på om noen har forslag til interessante locations som kan representere interiøret av et romskip. Produksjonen kommer veldig sannsynlig til å foregå i nærheten av Trondheim, så jo nærmere, jo bedre. Alle forslag blir uansett varmt tatt i mot, selv om det ikke skulle være et konkret sted. Morsomt med innspill på hvordan man kan få til et slikt spennende set (uten et million-budjsett).

  Fyr løs.
   
  #1
 2. SkeletonKey

  SkeletonKey Lt. Commander

  Innlegg:
  461
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Scifi location.

  Du kan undersøke om det er mulighet for å filme i et litt eldre skip av noe slag. Romskip ser ofte lignende ut på innsiden - som i Battlestar Galactica eller Firefly - hvert fall på film. Var innom et gammelt krigsskip i London for tre-fire år siden, og med litt kreativ scenografi, lyssetting og lydbilde kunne sikkert mange latt seg overbevise.
   
  #2
 3. herrFUBAR

  herrFUBAR Cadet 2

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Scifi location.

  Jeg har tenkt på noe ala det. Liker både Battlestar Galactica og Firefly - og det er kanskje noe inspirasjon derfra i manuset. Sikter etter å ha den samme tonen. Henter en del inspirasjon fra Blade Runner også. Filmprosjektet er ment som en slags blanding av filmnoir og sci. Jeg er åpen for mange flere forslag, så om flere leser dette: slipp kreativiteten løs!
   
  #3

Del denne siden