Sprenge en modell...

En tråd i 'Spesial-effekter, rekvisita, sminke og kostymer' startet av erdnis, 28 Mai 2004.

 1. erdnis

  erdnis Lt. Commander

  Innlegg:
  589
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Hei
  Jeg skal lage en modell av et vanntårn som skal eksplodere. Jeg har tenkt til å gjøre dette uten animasjon, bluscreen eller lignende. Jeg har heller ikke tenkt til å dyppe det i bensin så det bare begynner å brenne, det skal eksplodere. Det skal heller ikke renne noe vann ut.

  Noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette helt ufarlig?
   
  #1
 2. Freddern

  Freddern Lt. Commander

  Innlegg:
  831
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  skal du ha en liten modell du ska sprenge?? eller en ordentlig?? Vis du har en modell (dette er noe de gjør i proff filmer) De lager en modell og så fyller du dn md krutt (Kinaputte) og legger lunten sånn at du kan tenne på også er d bare og filme.. Men du må jo ha en bakrund og vis du ska gjøre d enkelst så tar u bluescreen.. Men du kan finne et sted der du kan plasere modellen slik at du bare får blå himmel bak.. Det er noe jeg pleier og gjøre..
   
  #2
 3. ku

  ku Lieutenant

  Innlegg:
  51
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Med en kinaputt så vil det sprenge ja. Men eksplosjonen kan bli litt kjedlig da alt skjer veldig fort (blir ikkje så veldig bra og bare slowe i software)
  Så det kan vere en ide og heller gå for en eksplosjons arta brann i tilleg for og få "the Hollywood look" Da er lighter gass, bensin, nafta, osv bra og bruke, kommer litt ann på hvordan du har mulighet til å pakke det inn. Gass er greit i små tynne poser. bensin kan trenge litt mer trykk for og bre seg god og dermed ekspandere fint ut av tårnet.
   
  #3

Del denne siden