Statister/skuespillere til ambasiøst filmprosjekt - SE HER

En tråd i 'Regissørenes og manusforfatternes forum' startet av skippy, 1 Mai 2010.

 1. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Ey Players!

  Jeg har nå drevet i nesten ett år å planlangt en kortfilm basert på Half Life sagan (se; http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life_(video_game)). Kortfilmen skal omhandle de første timene av troppemobiliseringen av Hazardous Environment Combat Unit (HECU) som skal sendes inn til Black Mesa og 'rydde opp' i kaoset (basert på denne tilleggspakken av Half life; http://en.wikipedia.org/wiki/Half-Life:_Opposing_Force). Fokuset skal altså være på selve soldatene og Adrian Shepard (http://fc07.deviantart.com/fs40/i/2009/028/e/6/Half_Life_by_Leadmill.jpg).

  Kortfilmen vil bli filmet i løpet av to dager; en dag på en militærbase med rullebane, og den andre dagen på et greenscreen set og delvis på et sandlagt område. Ettersom at en av motivasjonsmålene mine med denne kortfilmen er å utfordre denne: http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo , skal det bli benyttet MYE motion tracking hvor animasjonseffekter vil bli plassert inn i virkeligheten. Disse vil bli hentet direkte ut fra selve spillene. På denne måten vil jeg kunne få det så realistisk som mulig på et fraværende budsjett.

  Dette er altså et meget ambasiøst, fan- prosjekt som bare har blitt gjort noen ganger tidligere , og jeg håper derfor at noen (6-12stk) statister eller skuespillere ser den potensiale produksjonsverdien i dette, og vil tilby noe av sin fritid i å delta på et frivilig grunnlag. Det vil nesten ikke være noen dialog, og jeg trenger derfor ikke erfarne skuespillere, men det er absolutt essensielt at personene SER voksen ut. Alt under 20 år tror jeg derfor blir for Baby-face.

  Jeg vil kunne mekke sammen transport, men det er best om jeg vil kunne hente alle i Oslo- området eller i nærheten. Er selv lokalisert i Kongsvinger. Regner med å starte rundt begynnelsen av Juli.
   
  #1
  Sist redigert: 1 Mai 2010
 2. dahlskebank

  dahlskebank Lt. Commander

  Innlegg:
  1.823
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Automatisk så liker jeg idéen siden det er Half Life det er snakk om, men jeg faller av så fort du snakker om greenscreen og hente ut animasjonseffekter fra spillene. Bor ikke i Oslo eller i Europa for den saks skyld, men nå er siste oppdatering at jeg ser ut som om jeg er 12, så det hadde vel ikke funket likevel.
   
  #2
 3. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  I spillene blir soldatene fraktet i V22 transporthelikoptere (http://www.minihelicopter.net/V22Osprey/V-22 Osprey.jpg), disse 3d modellene skal jeg hente ut fra den kommende Black Mesa moden. Greennscreen er for å kunne reprodusere innsiden av et slikt V22 helikopter, uten å faktisk måtte leie inn et fra det Amerikanske forsvaret for et par millioner dollar.

  Er det andre steder jeg kan prøve? Det beste hadde nesten vært Half Life fans, virker som om ikke mange forstår hva jeg skal lage :)
   
  #3
 4. Boblesaft

  Boblesaft Lt. Commander

  Innlegg:
  177
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Hei!

  Jeg er muligens interessert! Er 19 år, men vet ikke om jeg ser så veldig voksen ut, tho.
  Du kan finne meg i hovedrollen på den lille snutten her: http://vimeo.com/11103771
  Jeg bor i Bø (midt-telemark) og har billappen, så jeg kan komme meg frem selv.
  Kunne du henvist meg til andre prosjekter du har laget? Er bare nyskjerrig på hvor nivået ligger og hvor mye erfaring du har før jeg melder meg på.
   
  #4
 5. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Her er noen Concept arts som er relevante ;

  http://www.obmsource.com/media/ca/chapters/bwtbm/pic2.jpg

  http://www.obmsource.com/media/ca/chapters/bwtbm/pic1.jpg

  http://www.obmsource.com/media/ca/chapters/wtbm/pic1.jpg

  http://www.obmsource.com/media/ca/chapters/bwtbm/ospreyinterior.jpg

  http://www.obmsource.com/media/ca/characters/hecu.jpg

  Jeg har forresten null erfaring med film, men ettersom at jeg har brukt LANG tid på å sette meg inn i animasjonsproduksjon, avansert motion tracking, scenografi, kamerateknologi osv, er jeg SIKKER på at dette prosjektet vil kunne konkurrere med videoen jeg postet i første innlegg. Dette er bare en sjangse man er nødt til å ta - og hvorfor ikke? Hvor mange ganger er det man er involvert i noe slikt?

  Hvis du (boblesaft) fortsatt er interessert, ta kontakt på PM. Jeg håper også andre viser engasjement. Produksjonsverdien her vil være betydelig.
   
  #5
  Sist redigert: 5 Mai 2010
 6. Boblesaft

  Boblesaft Lt. Commander

  Innlegg:
  177
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  sendte deg en pm. Som jeg spurte deg om der kan du kanskje svare på her også: Hva av utstyr har du tilgjengelig i forhold til filming?
   
  #6
 7. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Shoulder rigg, kamera og stativ samt dolly er i boks. I tillegg har jeg anskaffet alt av nødvendige kostymer.

  Jeg har ikke tatt meg bryet å skrive ned hvordan jeg har tenkt å bygge opp filmen da jeg har planlagt hele kortfilmen så og si til den minste scene i hodet. Spilletiden skal være rundt 6-7 minutter fordelt på tre hovedscener (Militærbasen, V22, og overflaten av Black Mesa). Disse tre vil utgjøre rundt til sammen 60 scener hvor ca 25 av disse vil inneholde animasjons -og motion tracking elementer. Du ser altså at hovedarbeidet med denne kortfilmen vil være i post, og optimistisk sett håper jeg at jeg vil klare å fullføre dette arbeidsstykket i løpet av 10 måneder. Faen, bare det å få maskina til å lagre alle 3d elementene i filmen vil ta rundt 50 dager i strekk.


  KOM IGJEN FOLKENS, bli med på noe spesielt!
   
  #7
 8. dahlskebank

  dahlskebank Lt. Commander

  Innlegg:
  1.823
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Så hver scene får ca et minutt med film? Jeg tror forresten du spør på feil forum. Du skal lage film av et dataspill. Kanskje du må spørre på et dataspillforum. Du vil jo uansett ikke få tak på gode skuespillere her inne, så du kan jo like gjerne overtale hele gjengen på din lokale nettkafé. Eller snakke med ditt lokale paintball-lag. De liker jo å kle seg opp og løpe rundt med våpen. Skal man lage film må man være kreativ, uansett hvilken del av filmproduksjonen man er i.
   
  #8
 9. alekstef2

  alekstef2 Vice Admiral (Ambassador)

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  2
  Poeng:
  125
  Lykke til... Er det en ting jeg (og flere tusen andre) har lært, så er det å skrive, tegne og skissere ned hva man tenker. Greit nok at du har det i hodet, men hvordan skal du da få andre til å forstå hva du vil? Anbefaler deg å finne frem kulepenn og papir (eller word) og begynne å skrive. Storyboard er også lurt!
   
  #9
 10. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Er det andre filmforum her til lands jeg kan prøve?
   
  #10
 11. skippy

  skippy Ensign

  Innlegg:
  19
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Til alle som har sendt meg PM og ikke fått svar; Sorry, har hatt problemer med den funksjonen som har gjort at jeg er usikker på om responsen jeg har gitt har gått gjennom til dere. Jeg skal prøve på nytt, men hvis dere fortsatt ikke mottar noe, kontakt meg på ghost_dog1989@hotmail.com
   
  #11

Del denne siden