THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

En tråd i 'Reklame !' startet av mrlee70, 1 Nov 2010.

 1. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Ja, folkens - da kan jeg bringe dere den FØRSTE og dermed mest EXCLUSIVE anmeldelsen av THE THRILL OF A KILL. Den er gjort av Dan Larsen hos Filmgal.org - et nettsted som spesialiserer seg på "rare" filmer av alle mulige slag. Han har skrevet en gjennomført og knall artikkel om sin opplevelse etter å ha sett hele filmen på DVD. Dette er hva han synes om den:

  http://filmgal.org/Filmanmeldelse/thrill-of-a-kill.html

  Enjoy! :)
   
  #41
 2. Skinrash

  Skinrash Lieutenant

  Innlegg:
  56
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Altfor kort og intetsigende anmeldelse. Men fint bildegalleri.
   
  #42
 3. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Dette er en forhåndsomtale, så er bare positivt han ikke avslører hele storyen her da. Filmen skal jo ut på dvd, og blir alt avslørt storymessig nå, så er det jo nesten ingen vits for folk og se filmen. Han skriver om sin opplevelse av filmen, og hvis DET gir folk lyst til å se den, så er det jo DET som er poenget. :)
   
  #43
 4. Skinrash

  Skinrash Lieutenant

  Innlegg:
  56
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Hvor da? Eneste jeg ser er dette: "(Filmgal): Noe nytt og spennende på vei. The Thrill Of A Kill er en ny norsk slasher av Lars-Erik Lie og Violence Productions, som i disse dager er i siste fase før DVD-release." Finner ingen beskrivelse av hans opplevelse her. Er det noe mer tekst som av en eller annen grunn ikke dukker opp på min data? Hadde det ikke vært for terningkastet på bunnen av sia så hadde jeg ikke engang visst om han likte den. Men artig at du har fått litt reklame for filmen.
   
  #44
 5. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Det er jo MASSE tekst i anmeldelsen. Da må det være noe helt feil med dataen din. Han har jo skrevet MYE i denne artikkelen. Prøv med en annen data og se om du får frem artikkelen da.
   
  #45
 6. Kenny Wang

  Kenny Wang Lt. Commander

  Innlegg:
  2.215
  Liker mottatt:
  4
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Jeg tror Skinrash har lesevansker. Men kan jo legge hele dritten her...

  "The Thrill Of A Kill ble påbegynt waaaay back i 2007, hvilket i filmverdenen anses som en evighet. Seriøst -- folk ble født, ble gamle, hadde midtlivskriser og døde i løpet av den tiden det har tatt å lage denne filmen. Og det er en meget god grunn til dette: Det er nemlig en såkalt amatørfilm. En SKIKKELIG lavbudsjettsfilm om deilige damer som blir drept i skogen. Skoger er skumle. Kvister som knekker og ugler som glaner. Ja, det er skummelt. Greiner er ekle, for pokker. Det finnes i tillegg en rekke legender om monstre og mordere, og det gjør det bare enda mer skummelt. Og hvis man går seg vill i skogen og løper rundt uten å vite hvor man er - Uff, det er nifst! Og det å bli slått ned midt i skogen og bli frarøvet klærne sine, som jenta i denne filmen blir (mer om det senere i anmeldelsen), er creepy. Og hvis sånne ting ikke skremmer deg, har du ingen sjel.

  Helt fra begynnelsen av fikk jeg følelsen av at dette skulle bli en kul film. Den innledes nemlig med at noen jenter blir drept over fortekstene! Kimsy (ei rocka jente med rødt hår og vill sovesveis) våkner opp etter et fælt mareritt om zombiedamer og en lubben fyr. Hun går og lager seg en kopp kaffe sammen med etpar hardcore Rosenborg-fans (som ikke burde satse på sangkarriere, he-he). Hun ene RBK-tilhengeren er søstera til Kimsy, og de er begge drittlei av at den strenge ryddefreak-mora maser på dem hele tiden. Typiske tenåringer altså. Kimsy får plutselig nok da mora marsjerer inn i stua og kjefter dem. De ser jo på kampen, for svarte! (he-he). Så hun gjør som tenåringer ofte pleier å gjøre; Hun roper ut at mamma er dum, og løper ut i sinne og furter. Hun tar seg så en spasertur i skogen for å koble av litt, og i likhet med folk flest som går ut i skogen alene i slashere, blir hun angrepet av… noe. Eller noen. Deretter blir hun slått bevisstløs og avkledd.

  Når Kimsy kvikner til igjen finner hun klærne sine strødd rundt omkring i trærne (ekle greiner!!). Mystisk. Etter å ha spradet rundt i trusa i etpar minutter og sett litt forvirret ut, løper hun for livet gjennom skogen. Hun får øye på en fyr i kamuflasjedrakt, men hun hører også brøling. Hun reagerer med å se enda mer forvirret ut, og sier så de berømte ordene: "Hallooo? Er det noen der?". Og om ikke disse mystiske tingene var nok til å skremme henne i hjel, finner hun et lik!! Så. Hva eller hvem er morderen? Er det kamuflasje-fyren? Er det han hyggelige fotografen hun møtte tidligere? Er det en bjørn kanskje? Eller er det greinene i skogen som har gjort det? Eller kanskje det er zombie-damene fra drømmen hennes? Eller kanskje det er en kles-kritiker som ikke liker hette-genseren hennes? Eller kanskje det er den vesle gutten som stadig dukker opp i en rekke flashbacks fra 60-tallet? Han blir kalt for guttjævel og han blir tvunget til å gå på butikken og kjøpe øl til mora si, så det er jo ikke utenkelig at han har vokst opp til å bli en morder.

  Se filmen selv og finn ut svarene. Du kommer ikke til å angre, tror jeg. For i etterkant av dette følger en blodig slakt av rollefigurene i filmen, som topper det meste jeg har sett innen amatørproduksjoner. Filmen er full av sånn derre typiske slasher-ting som vi alle elsker (eller hater, kommer an på filmen); Det er tenåringer i skogen, en eldre autoritær person (i dette tilfellet mora til Kimsy), oppfinnsomme drap, litt pupper, en naiv heltinne og irriterende karakterer som bestemmer seg for prøve å ta morderen på egenhånd uten å ringe politiet. Skuespilleryrket er en kunstform, og det er ikke alle som mestrer det i denne filmen. Okei, jeg er klar over at dette er en amatørfilm, og at man må senke kravene litt. Men det må jo være lov å nevne at det merkes at disse folkene er amatører, delvis takket være at flere av dem ser inn i kamera... Det er VELDIG UNDERHOLDENDE. Men de gjør så godt de kan, og det merkes at de gir alt og brenner for filmen. Resultatet er meget sjarmerende, og det gjør egentlig ikke noe om det er litt komisk til tider, for sånn er det jo som regel med rollefigurer i slashere uansett. De er en gjeng med raringer.

  Jeg føler for å trekke frem Kimsy og søsteren hennes litt her nå. De blir spilt av Kirsten Jakobsen og Camilla Vestbø. De er tøffe, gotiske og sexy, og de spiller bra her, syntes jeg -- spesielt med tanke på at vi snakker amatører. Du føler skikkelig med dem, og som med de beste 'scream queens' innen skrekkfilm-sjangeren, håper du at de klarer seg (til tross for at de digger RBK, he-he). Arve Herman Tangen gjør også en god, minneverdig og modig (skal si han er glad i bikkjer!) prestasjon som skurk. Av og til ser jeg en god kvalitetsfilm på kino (ja, det er sant!) som får meg til å tenke på dype ting i livet. Og ved slike anledninger, setter jeg ofte spørsmålstegn ved filmsmaken min. Jeg liker B-filmer og skrekkfilmer -- men etter å ha sett det siste store på kino, slår følgende meg alltid i fleisen som en humørsvingning eller midtlivskrise: Hvorfor?! Hvorfor liker jeg skrekkfilmer så godt? Har jeg virkelig lyst til å se på at tenåringer blir stukket i hjel? Hvordan er det liksom gøy? Vel, disse krisene går som regel fort over og vips (!) så sitter jeg og ser på et nytt blodbad.

  Jeg tror det er lurt å konfrontere seg selv med sånt innimellom, nesten som terapi. Denne filmen fungerte til en viss grad som terapi for meg, da den fikk meg til å innse at jeg finner like stor (om ikke mer) nytelse i å se en skrekkfilm av amatører som en overprodusert storfilm fra Hollywood. Skoger er som sagt ekle, og hvis det befinner seg en morder i skogen, er det kjempeskummelt. På det feltet bommer filmen litt. Den er ikke skummel. Selv om regissøren klarer å skape noen stemningsrike scener inni-mellom med tåke og ugler, er aldri dette en skummel film. Det merkes lang vei at det er en amatørfilm. Den kostet visstnok ca. 30,000 kroner, hvilket knapt dekker skolisse-utgiftene til Tom Cruise i en Hollywood-film. Så, hvis du skal se den og i det hele tatt finne noe nytelse, bør du ha det lave budsjettet i bakhodet når du setter den på. Når man setter på en film av dette kaliberet, en amatørfilm som har det gøy med blod og gore, må man stille inn frekvensene i hjernen litt annerledes enn hvis man ser på en storfilm. Sier seg selv egentlig.

  Hvis ikke man forbereder seg litt, kommer man til å misforstå hele dritten. Man setter trossalt ikke på for eksempel Friday The 13th Del 8 og forventer seg noe i duren med Lawrence Of Arabia. The Thrill Of A Kill er veldig røff rundt kantene innimellom, og noen av scenene er ufrivillig morsomme. Men ikke misforstå, det er ikke dermed sagt at jeg ikke likte den hersens greia. For det gjorde jeg. Det er en dårlig B-film, men samtidig en av de kuleste filmene jeg har sett i år. Du merker at den har blitt lagd av skikkelig entusiaster, og Lars-Erik Lie lapper sammen noen fine minneverdige slasher-scener innimellom. Mest minneverdig for min del var nok scenen hvor en uheldig jente får tunga si skjært av. Og så har du en smertefull 'kniv vs. Penis'-scene som vil få deg til å bryne på nesa. Også verdt å nevne er den tåkete stemningen i flashback-scenene. Gode saker. Jeg tror ikke noen som ser denne filmen kommer til å mislike den. I hvert fall ikke hvis den sees på riktig måte, som hva den er; En lavbudsjetts splatter/slasher på amatørnivå.

  Jeg likte The Thrill Of A Kill. Jeg puttet den inn i DVD-spilleren min av fri vilje, og jeg visste nøyaktig hva jeg hadde i vente; En lavbudsjettsfilm med pupper, blod, amatør-messige skuespillere og stemning som innimellom minner om en hjemmevideo. Men noe som jeg ikke hadde forventet var at filmen skulle klare å sjarmere meg såpass mye som den gjorde. Ikke at innholdet i filmen er så veldig sjarmerende akkurat. Brutal og rå er vel en bedre beskrivelse. Nei, det som sjarmerer meg her er først og fremst at den eksisterer, og at det finnes lidenskapelige filmskapere og skrekkfans der ute som punger ut av egen lomme og klipper, limer og mekker sammen sære filmer av dette kaliberet.Det er fantastisk at det finnes sånne filmskapere. Og jeg mener ikke bare standard fantastisk heller, men den type fantastisk som lyser i mørket. Den type fantastisk som fester seg så hardt på netthinnen at man begynner å blø neseblod. Den type fantastisk som... Okei, du skjønner tegninga.

  Dette er den første langfilmen til Lars-Erik Lie og hans Violence Productions, etter en rekke kortfilmer. Resultatet er sjarmerende (og antageligvis inspirerende for andre entusiaster som drømmer om å lage film). Målet til Lie var visstnok å lage en skikkelig exploitation/undergrunnsfilm og en hyllest til den utskjelte skrekkfilm-sjangeren som han vokste opp med. Nå er målet nådd, bra jobba folkens, og det antas at filmen utgis på DVD i løpet av høsten. Wo-hooo! Jeg håper at de av dere som bestemmer dere for å se denne filmen, støtter Lie og betaler for filmen i stedet for å laste den ned et sted. Lie har lovet "Den BESTE og RÅESTE produksjonen til Violent Productions noensinne", og han kødder ikke. Den har ingredienser som nakenhet, rå vold, litervis med blod, syk/svart humor og ekstreme drapsscener. Den kan absolutt stemples som en dårlig B-film (hvilket er et stort kompliment på denne nettsiden), men The Thrill Of A Kill er også underholdende og oppfinnsom. Den er teit, den er gory… og det er den villeste amatørfilmen jeg har sett."

  Hvis dette er en "Altfor kort og intetsigende anmeldelse." så lurer jeg fælt på hva slags romanlengdeanalyser han vanligvis forventer seg...
   
  #46
  Sist redigert: 1 Sep 2011
 7. Skinrash

  Skinrash Lieutenant

  Innlegg:
  56
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Snålt, i firefox dukker bare teksten med tykke bokstaver opp. Men i Google Chrome kommer alt opp.
   
  #47
 8. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Nok en grunn for å kjøre Chrome det ja. :)
   
  #48
 9. Kenny Wang

  Kenny Wang Lt. Commander

  Innlegg:
  2.215
  Liker mottatt:
  4
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Eller bare gjør som oss som er for late for sånne nedlastinger og holder seg til Explorer.
   
  #49
 10. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Legger ut en "international trailer" for THE THRILL OF A KILL i morra. Stay tuned! :) I mellomtiden kan dere ta turen innom www.filmgal.org og lese litt om filmen der. :)
   
  #50
 11. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Her er en helt ny trailer for THE THRILL OF A KILL. http://www.youtube.com/watch?v=WPfRy7g7mtw

  Denne gangen en internasjonal trailer, for alle de som ikke er så sterke i norsk. :) Enjoy!
   
  #51
 12. dahlskebank

  dahlskebank Lt. Commander

  Innlegg:
  1.823
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  You sold me again on this movie, this time the owl.
   
  #52
 13. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  He he, ja - ugla er kul den. :)
   
  #53
 14. Kenny Wang

  Kenny Wang Lt. Commander

  Innlegg:
  2.215
  Liker mottatt:
  4
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Jeg har nå sett demoen av The Thrill of a Kill og siden det er en film om slakting av damer, så er det vel på sin plass å slakte den så best man kan.

  Nå er det en del unødvendige slurvefeil som interlacingproblemer, klønete klipp og utrimma dialogscener i denne versjonen, men disse er nå blitt fiksa, så det ser jeg bort ifra i min tilbakemelding. Ikke skal jeg gå spesielt i dybden heller, siden filmen ikke er lansert enda.

  Anslag og tittelintro gir oss en liten smakebit på hva vi har i vente av grisevold og dameslakt, men filmen føles likevel ut som den kommer noe seint i gang med myrdingen siden det som skjer forut i seg selv ikke er særlig interessant. Det er fjortiser som er sure på mora si. Klisjèfylt og irriterende; mest for å skape en historie rundt volden. Men dette er trash-film og Lie hinter hele tida tilbake til søplevoldsfilmene fra 70- og 80-tallet og filmen er en slags homage til disse, og han sniker seg dermed glatt unna kritikk som går på kvalitet og oppbygging. Likevel verdt å nevne at han jo lager dette fordi han har lyst, mens de gamle voldsfilmene stort sett ble laga slik for å tjene lette penger. Derfor kunne jo Lie laga noe som ikke var fullt så søplete - men det gir jo så klart en viss realistisk og ekkel stil som polerte filmer ikke makter å frambringe.

  Filmen går radig for seg. Mye hjulpet av fet musikk og en grei veksling mellom for- og nåtid som gjør at man ikke blir så fort lei. Selv om innholdet er spekulativt og historien syltynn, så føles ikke filmen spesielt treig til amatørlangfilm å være. Men litt mye dveling med fortiden er det nok. Disse scenene kunne vært fortalt en del mer effektivt, slik at man fikk se mer vold i stedet. Man kan fort føle at tilbakeblikkene er fyllmasse for å lage langfilm når det blir såpass mange av dem og de er såpass lange.

  Seriemorderen er en fiffig karakter, som jo tar opp mye plass i filmen og får en del dybde, men alle andre har papirflate karakterer uten print på baksida. Men igjen, så stemmer vel dette opp mot slasherne som Lie er så glad i. Lie har påberopt seg en stund at filmen vil sjokkere og at den har vold vi ikke har sett mye av til før og at filmen ligger litt i en egen sjanger. Dette er jeg ikke enig i. Filmen virker veldig typisk euroslasher og kan til dels minne om stilen i flere av filmene til de som er blitt kalt the splat pack. Altså lite selvhøytidelige og ultravoldelige slashere med den typiske skitne bad guyen. Likevel er det noen scener her som er ufrivillig morsomme, men også noen som sitter slik de skal - slik som en ganske bra scene med en gammel mannsgris.

  Jeg trodde nok filmen skulle være mye voldeligere, siden Lie er syk i hodet, og han har frie tøyler i en amatørfilm (bortsett fra budsjett), men volden er ikke noe utover splat pack, og derfor er det lite nytt her. Men voldelig er den jo. Så splatterhunder vil nok uansett kose seg når alt dette er kombinert med en del nakne pupper og tidvis veldig lettkledde jenter.

  Filmen prøver ikke å være mer enn den er. Lettbeint trashslasher. Og i så måte er den vellykket bare de unødvendige småfeilene i etterarbeidet blir luka bort. Skal man like filmen, må man like hensynsløs og meningsløs vold og man må ta filmen for hva den er. Men på 30k i budsjett på langfilm, så er kanskje også dette veien og gå, siden noe som utgir seg for å være mer profesjonelt enn det er, kanskje bare ville virka påtvunget. Litt som fjortiser som spiller mafia. Blir liksom aldri riktig uansett hvor fett det er. De som er ute etter kvalitet og en god historie kan bare styre unna, og trenger ikke ta seg bryet med å slakte filmen. Det eneste som virker noenlunde profesjonelt i denne filmen er naturfoto og denne er ganske så pen.

  I det hele tatt å lage langfilm i amatørverdenen er jo å fortjene terningkast 6. Slik som alle som lager en film på vgs-media får 6. Men underholdningsverdi og målpublikum tatt i betraktning, så er dette terningkast 4. Som generell amatørfilm er den nærmere 3.
   
  #54
 15. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Takker for tilbakemelding Kenny! Ja, nå er det jo en demoversjon du fikk se, og tror jeg har fått fikset opp i de "småbugs`ene" som var på den, slik at ting flyter enda bedre nå. Filmen er, som du sier - en slags hyllest til de gamle 70- og 80-talls slasherne, filmene jeg vokste opp med på 80-tallet, som hadde herlige titler som "Bloodsucking Freaks", "Ilsa - She Wolf of the SS", "Maniac", "City of the Living Dead", "Basket Case", "Eaten Alive" osv. Jeg husker den første filmen som gjorde skikkelig inntrykk på meg, var John Carpenter`s The Thing, og etter det var det gjort. Jeg var solgt. Startet og samle film på VHS, og fikk tak i obskure 5-genereasjons kopier av bl.a. "Cannibal Holocaust" og "Nights of Terror". Etter den tid har jeg for alltid hatt en forkjærlighet for denne "søppelgenren", som jo generelt har fått mye negativ omtale i media. Den har liksom vært uglesett hele tida, litt sånn som pornofilmer var det før. "Alle" så dem, men de ville allikevel ikke være "bekjent" av dem.

  Etterhvert som jeg utover 90-tallet fikk tak på et kamera og snekret ihop noen kortfilmer selv, så var jo lysten der hele tida, til å lage en skikkelig langfilm innen genren - en skikkelig slasher/exploitationfilm. Men å lage langfilm UTEN penger er ikke lett.... Så endelig i 2006 fikk jeg skrevet ned en story som i utgangspunktet var tenkt og bli en 20 min kortfilm, men etterhvert som tida gikk kom det til flere ideer til filmen, og jeg også innspill fra andre i filmcrewet når vi hadde startet filmingen. Faktisk, idet vi kjørte igang hovedfilminga, som skjedde i fjor sommer, så var ikke filmen tenkt og bli lengre enn 45 min, men nye ideer kom til, og storyen utviklet seg.

  Dette er jo som sagt en seriemorder-film, og jeg kunne ha valgt og kjøre en stil med rendyrket blodsøl gjennom HELE filmen. Men jeg ville også forsøke og vise litt av hans bakgrunn, slik at folk skjønner hvorfor han er blitt som han er blitt. Dette er i sin tur inspirert av virkelighetens seriemordere, som har det til felles at de veldig ofte har en brokete fortid og en barndom som ikke var særlig bra....

  I tillegg fungerer disse "flashback-scenene" slik at de roer ned tempoet i filmen litegrann, sånn at det blir en litt bedre rytme i filmen enn om det skulle vært fullt "pådrag" hele tida. Det inntrykket har også de fleste som har sett demoen fortalt også. Det gir liksom en liten, humoristisk pustepause blant de andre voldsscenene.

  Som Kenny sier, så går det ellers radig for seg her. Jeg var veldig oppmerksom på at jeg IKKE ville ha en amatørlangfilm, med story som bare holder i 45 minutter, også blir resten av filmen kun "fyllstoff". Det "skjer" noe hele tida i THE THRILL... og publikum får aldri sjansen til å sovne. Noen av karakterene kunne sikkert vært utviklet enda mer, men siden dette er en slasherfilm, så valgte jeg og holde fokusen på seriemorderen, det er jo han som er "helten" (eller antihelten) her.

  Litt kult at du nevner "the splat pack". De står jo bak filmer som "The Devil`s Reject", "Hostel", "Saw-serien" osv. Relativt enkle, men effektive filmer, som har tatt de gamle 80-talls slasherne et steg videre iht. til både rå vold, popularitet og stil. Det er "primitivt", "spekulativt", rått, blodig og tøft. Noen kaller også denne genren for "torture porn". Vet ikke om jeg er enig i det begrepet men... det brukes nå en gang om dem så... Anyway, jeg har sansen for en del av disse filmene - "The Devil`s Reject", den første "Saw-filmen", og den første "Hostel-filmen" og "The Descent" var jo knalltøffe saker, så når Kenny trekker bånd mellom THE THRILL... og disse filmene, så føles det bra! Da har jeg på et vis oppnådd det jeg ville. :) De av dere som har sett en del av de gamle slasherne, de svarte komediene og exploitation-filmene på 70- og 80-tallet, vil kanskje også kjenne igjen stilen derfra også. Nå har jeg aldri forsøkt og kopiere noen når jeg lagde THE THRILL... Vi ville gjøre vår helt egen greie, og ikke blåkopiere storyen fra en annen film, men selve stilen er der, håper jeg, hehe! Testpublikum som har vært her og sett filmen synes den er "sjokkerende", men også sjarmerende, morsom, sprø og litt merkelig. Men folk ser ut til å kose seg med den, også folk som egentlig ikke liker slashere/exploitations, og DET er jo litt kult da. :)

  Og som Kenny sier, når man jobber på et skolissebudsjett, så blir for dumt og "late som" om filmen er en "kvalitetsproduksjon", fordi DET vil det aldri kunne bli med så lite midler tilgjenglig. Det er trash, det er underground, og det er det det SKAL være. Jeg tror ihvertfall vi har fått til en ganske så underholdende film, med en del kule karakterer, en del svart humor, vakker natur, like vakre damer, og litervis av blod. Alt i skjønn forening. :)

  Takker igjen for tilbakemeldingen Kenny! :)
   
  #55
  Sist redigert: 7 Sep 2011
 16. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Lloyd Kauffman, fra Troma Entertainment, kommenterte nylig den internasjonale traileren til THE THRILL OF A KILL på denne måten: "Looks like Troma,only better!!!"

  Hehe! Herlig kommentar fra en gubbe som har MASSE klassikere på samvittigheten. Filmer som THE TOXIC AVENGER, CLASS OF NUKE`EM HIGH, REDNECK ZOMBIES osv. :)
   
  #56
 17. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Her er utdrag fra et nytt intervju med Ann Kristin Lind (skuespiller i THE THRILL...), fra avisa Ságat. Check it out! :)

  http://www.sagat.no/sak&article=30053
   
  #57
 18. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Yes folkens, NÅ skjer det en del interessante ting vedr. THE THRILL OF A KILL!

  For det første, vi får premiere av filmen på "Norges Skumleste Filmfestival", RAMASKRIK - en ny skrekkfilmfestival, som skal ta plass i Oppdal, siste helga i Oktober. All info. om festivalen finner dere her: www.ramaskrik.net. THE THRILL... får visning sent fredag kveld 28.10.11. Og det blir visst 18-års grense på filmen... (merkelig det gitt... he he!). Dette skriver RAMASKRIK om THE THRILL...

  "Emojenta Kimsi forlater hjemmet etter nok en krangel med mor. Turen går ut i naturen, der hun kanskje kan roe nervene litt. Lite aner hun at dette skal bli opptakten til den blodigste, sykeste og mest perverse dagen i hennes unge liv.
  The Thrill of a Kill er laget på såkalt skolissebudsjett av ihuga horrorfans. Filmen er i sin helhet spilt inn i Trysil og er produsert av ildsjelene i Violence Productions. Filmen er, i likhet med The Woman som også vises på Ramaskrik, veldig drøy. Det hadde vært lett å feie det bort som morsom splatter hadde det ikke vært for imponerende godt skuespill av han som spiller morderen her. Han er skremmende normal og naturlig og det er det som for meg gjorde filmen veldig vond å se på. Det ser ut som at norsk undergrunnshorror følger i franskmennenes fotspor og pusher grenser langt, og gjør det godt. Denne visningen får 18 års aldersgrense på Ramaskrik."

  Videre så har en av de store DVD-distributørene i Norge bekreftet at de er interessert i å gi ut filmen på DVD, så kanskje vi da får se THE THRILL... ute over det ganske land, fra en kjent DVD-distributør om ikke så lenge!

  For mer updates, se: www.thrillofakill.com eller gå direkte til Facebook-gruppa vår: http://www.facebook.com/pages/THE-THRILL-OF-A-KILL/142353302508053

  Galleriet på hjemmesida er forresten oppdatert med nyttige og artige kommentarer til hvert enkelt bilde nå. Vel verdt en titt! :)
   
  #58
 19. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  #59
 20. mrlee70

  mrlee70 Lt. Commander

  Innlegg:
  319
  Liker mottatt:
  1
  Poeng:
  125
  Sv: THE THRILL OF A KILL - første offisielle teaser!

  Da er vi ute med en poster/plakat for THE THRILL OF A KILL. Artwork/layout av Arve Herman Tangen.

  Si ifra om du er interessert i en plakat. :) Send PM eller mail meg på post@thrillofakill.com

  [​IMG]
   
  #60
  Sist redigert: 3 Des 2011

Del denne siden