Utleie av D800

En tråd i 'Kamera, lys, lyd og annet teknisk utstyr' startet av Livesending, 4 Feb 2013.

 1. Livesending

  Livesending Cadet 4

  Innlegg:
  4
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Hei. Vi er et firma som besitter 3 stk. Nikon D800 med objektivene 14-24, 24-70 og 70-200 som vi bruker til videoproduksjon, kortfilmer, bryllup, musikkvidoer og mye mer i vårt daglige virke. Vi vurderer å leie ut disse, samt Canon 7d og 60D med 35mm 1.4L, 100mm 2.8L is og Tokina 11-16mm 2.8. Vi har Zacuto følgefokus/rigg, SmallHD DP6 ekstern skjerm, matteboks/kompendie og Manfrotto stativ/hode.

  Det vi lurer på er om dette er interessant for filmmiljø rundt om i Norge å leie? Og hva er man villig til å betale for en dag for et D800 med samtlige objektiver og full rigg? Vi skal oppdatere nettsiden vår Livesending.no i nærmeste fremtid og vurderer å gå for nettbutikk løsning på websiden hvis leie av kamerautstyr er interessant for folk. Ser fram til å høre fra dere! :) mvh. Marius Loland, videoansvarlig.
   
  #1
 2. alekstef2

  alekstef2 Vice Admiral (Ambassador)

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  2
  Poeng:
  125
  Min erfaring er at folk i amatørfilmmiljøet er veldig eiersyke, mer opptatt av å kjøpe alt utstyret selv, enn å leie. Samtidig er det flere og flere som ønsker å leie ut utstyret sitt, så etter en veldig kjapp vurdering på det vil jeg si at det ikke er noe å hente der. Men det kan være at noen andre har andre oppfatninger av det. :)
   
  #2
 3. Livesending

  Livesending Cadet 4

  Innlegg:
  4
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Re: Utleie av D800

  Ja, du har kanskje rett i det. Etter speilrefleks-revolusjonen er det vel mer spennende å spare opp 10-20 tusenlapper og ha utstyret konstant tilgjengelig. Sånn sett er det kanskje mer å hente i å starte webshop som er tilrettelagt for lavproduksjons filmskapere? Kanskje ikke kameraene i seg selv, men viewfindere, mattebokser, eksterne skjermer, videohoder/stativer osv. I dag finnes det jo ingen butikker som har spesialisert seg på kun utstyr til filmproduksjon. Hmmm... Tenke, tenke... :confused:
   
  #3
 4. Ole Jørgen Gården

  Innlegg:
  8
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Re: Utleie av D800

  Tror det er mye mer å hente i å selge diverse deler til de ja, som viewfinder og det andre du nevner. stort sett så må sånne ting bestilles fra utlandet per dags dato
   
  #4

Del denne siden