Vil du lage musikkvideo?

En tråd i 'Kjøp av tjenester (annonser)' startet av anihilus, 17 Nov 2010.

 1. anihilus

  anihilus Cadet 3

  Innlegg:
  3
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Vi er et metal band fra Kristiansand som heter Guardians of Time. Vi skal snart ta bandbilder på gamle Lier mentalsykehus. Vi har også lyst til å lage en musikkvideo i samme slengen. Dette blir helt uten budsjett, så vi ser etter noen som er ute etter å få litt erfaring og en referanse. Vi ser for oss at bandet står og "spiller" i ett av lokalene og kryssklipper dette med litt uhyggelige sekvenser av en person i tvangstrøye. Som dere ser av bildene i lenken så er det et ganske creepy sted, så det er bare snakk om å fange denne atmosfæren. Vi er ute etter rask og intens klipping, gjerne med nedtonede farger og "skitne" effekter. Du trenger ikke være noen Spielberg for å hjelpe oss med dette, men det er fint om du har noen referanser av ett eller annet slag. Hvis du bare er interessert i å være med å filme og overlate redigeringen til andre, så er det helt ok. Jeg har evt. et Canon HD kamera som kan brukes.

  Litt om bandet:
  Bandet slipper sin 3de plate på nyåret (februar antakeligvis). Vi har en liten men trofast fanskare over hele verden og vi har høye ambisjoner om at både musikken og videoen skal høres og sees av mase mennesker over hele verden. Vi er 110% seriøse og klare for å gi alt! Du kan finne ut mer om bandet på vår nettside.

  Høres dette interessant ut? Da håper jeg du tar kontakt:)
   
  #1
 2. tromedia

  tromedia Lt. Commander

  Innlegg:
  166
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  125
  Sv: Vil du lage musikkvideo?

  Dato på opptak?
   
  #2
 3. Skinrash

  Skinrash Lieutenant

  Innlegg:
  56
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  55
  Sv: Vil du lage musikkvideo?

  Har noe erfaring om dette. Har også en del skrekkfilm kostymer som kan brukes om det er av interesse. Men det kommer an på når dette skal spilles inn og hvor lag tid som skal brukes på innspillingen.
   
  #3

Del denne siden