Webserie - "Datinghjelpen"

En tråd i 'Tilbakemeldinger på filmene dine' startet av Kevin S., 30 Mai 2013.

 1. Kevin S.

  Kevin S. Cadet 1

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Heisann! Jeg er filmstudent som tar bachelor i Film- og TV-produksjon ved Universitetet i Bergen, og har sammen med to andre fantastiske filmstudenter produsert en webserie dette vårsemesteret; "Datinghjelpen".

  [video=youtube;rVO4U_90MDY]http://www.youtube.com/watch?v=rVO4U_90MDY&feature=share&list=PLE3ehj45-Irh_ayTCazKJItTaL0qfeMmH[/video]

  "Nerden Andreas har aldri hatt en kjæreste, og søker hjelp. Gjennom realityprogrammet 'Datinghjelpen' og eksperten Kristian, gjennomgår han en ekstrem forvandling og lærer kunsten å sjekke damer. Dette viser seg imidlertid å være en stor utfordring ettersom at Andreas har en sosial frykt for damer, men blir enda større når realityprogrammet blir snudd på hodet av uventede, katastrofale hendelser. Vil Andreas få seg en dame? Følg med!"

  Alle de fire episodene: http://www.youtube.com/watch?v=rVO4U_90MDY&feature=share&list=PLE3ehj45-Irh_ayTCazKJItTaL0qfeMmH
  Offisiell Facebook-side: http://www.facebook.com/DatinghjelpenNorge

  Prosjektet er en del av et tverrfaglig, praktisk fag som gir svært frie tøyler, men med mye oppfølging underveis av både medstudenter og filmskaper Kjersti Steinsbø (som har vært involvert i Flimmer Film). :)
  Det har vært en svært krevende prosess, som har strukket seg fra Januar måned til nå i slutten av Mai. Hele produksjonen er gjennomført av oss tre filmstudenter i gruppen, fra manusarbeid til post-produksjon osv. Vi føler at vi har laget en veldig gøy webeserie og ønsker selvsagt at flest mulig folk skal se den :D Men siden vi poster her ønskes det også konstruktiv kritikk, kanskje mest rundt karakteroppbygging og spenningskurve. Hva gjør vi bra, hva kunne vi gjort bedre? Det har vært en svært læringsrik erfaring, og vi har høstet enorm med lærdom til framtidige prosjekter.
   
  #1
 2. xiglet

  xiglet Ensign

  Innlegg:
  10
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Sv: Webserie - "Datinghjelpen"

  Animasjonen var kjempebra. Kunne kanskje vært hakket raskere.

  Litt hardt lys på flere av klippene. Ser ut som lyskilde er for nær kamera.

  Fine utsnitt, varierende men til tider realistisk skuespill til en slik dokumentar. Synes ikke denne er veldig mye dårligere enn det du ser på TV Norge (eller hvem som sender slikt).

  Litt lav lyd noen steder.

  Du nevner spenningskurve. Jeg så bare to episoder, men kurven i en slik realitydokumentar er jo ikke som i en film ... Men jeg ønsker å se hvordan det går med stakkaren (i den grad jeg bryr meg om slike programmer :) ) Og tvisten i ep02 likte jeg :)

  Bra jobba!
   
  #2

Del denne siden