Webserien HEVN

En tråd i 'Reklame !' startet av hevn, 6 Mar 2013.

 1. hevn

  hevn Cadet 3

  Innlegg:
  3
  Liker mottatt:
  0
  Poeng:
  0
  Vi er tre stykker fra Elvebakken vgs. i Oslo, som holder på med en fiksjon webserie med navnet HEVN. I Norge i dag finnes det få fiksjon webserier, og målet med serien er å skape en underholdene og spennende serie på 16-episoder som inneholder mystikk, drama og action. Episodene skal ha en varighet fra 2-6 minutter og publiseres på YouTube fra mai til juni. Prosjektet er inspirert av kjente webserier som The Vault og H+ som er å finne på YouTube.

  Plottet:
  Dagen kjæresten til Lucas skal begraves kontakter noen han med navnet hennes. Lucas får en mystisk pakke som inneholder personlige gjenstander, kjærestens mobiltelefon og en giftering. Alt han tror på står til konfrontasjon. Den som er ute etter ham vil en ting: Ta hevn på den som tok fra henne alt.

  Serien vil følge Lucas som nå blir overvåket av en gruppe mennesker som krever tilbake noe han selv ikke vet han har. Flashbacks vil knytte historien sammen og vil vise oss forholdet mellom han og kjæresten, faren hans sine skjulte aktiviteter, samt en gruppe mennesker ledet av den svært farlige kvinnen i en hemmelig organisasjon, som står bak en rekke kjente terrorhandlinger i Oslo. Alt dette vil spores tilbake til hvem som er etter Lucas, og hvorfor.

  Innspillingen er i gang og premieren vil være i slutten av mai.
  Les mer og følg med på prosjektet via våre facebook-sider på www.facebook.com/hevnen
  Forhåpentligvis blir det neste uke publisert en teaser på sidene våre, så lik siden å følg med videre.


  Mvh.

  - HEVN Crew
  www.facebook.com/hevnen
   
  #1

Del denne siden